Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI SAVJETOVATI

Adam joj je stao na žulj! Pratiteljica mu odbrusila: 'Kako si pun sebe!'

Foto: Instagram screenshot
1/11
16.06.2020.
u 12:01

Dok sitno odbrojavaju do dolaska prinove na svijet, Adam Kromer i Gordana Marelli ne mogu pobjeći od ponekih negativnih komentara.

Nakon što su nedavno objavili da očekuju sina i uživaju u svojoj ljubavnoj priči, sudionici sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" Adam Kromer i Gordana Marelli imaju veliku podršku javnosti i pratitelja, ali nisu svačija "šalica čaja". Naime, u moru pozitivnih komentara na društvenim mrežama o paru našao se i jedan upućen Adamu na njegovu Instagram profilu.

Na fotografiji koju je nedavno objavio te potom zaključao komentare, jedna pratiteljica nije mu ostala dužna te mu je rekla što misli.

Foto: Instagram screenshot

"Kako si pun sebe! Kako si sam sebi zgodan! Ajoj!" poručila je, a u raspravi koja je uslijedila rekli su joj kako je "za svoje godine jako nekulturna i neodgojena".

"Šta se ti javljaš? Kakve komplekse? Ohladi!" odgovorila je.

Adam se nije osvrnuo na komentare, ali nema ni opcije daljnjeg komentiranja objave.

Adam Kromer i Gordana Marelli odbrojavaju vrijeme do dolaska prinove na svijet. Par koji se upoznao u showu ''Brak na prvu'' vrijeme provodi u Baranji kod Adamove obitelji ili u Zagrebu gdje žive posljednjih mjeseci, pa se tako Adama često može vidjeti i na zagrebačkom Jarunu kako održava formu.

Isklesanim torzom hvali se i na društvenim mrežama, a neki od pratitelja zamjerili su mu golišave fotografije.

Inače, Adam namjerava iskoristiti novostečenu popularnost pa odnedavno sebe reklamira i kao fitness-trenera. "Budući da popuštaju mjere, odlučio sam vam predložiti treninge sa mnom na otvorenom. Zainteresirani za više informacija neka mi se jave porukom", napisao je Kromer.

Gordana je nedavno odgovarala na pitanja fanova putem Instagrama te otkrila koliko se udebljala i kako se slažu njezin sin iz prvog braka i Adam. Rekla je kako je zasad u trudnoći dobila devet kilograma i kako joj je termin poroda u kolovozu. Na pitanje zašto na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svog sina i Adama rekla je: "To dosta ljudi pita, a odgovor je – ni prije showa nisam objavljivala njegove slike, sin voli svoju privatnost, a ja to poštujem i ne želim ga izlagati ni javnosti ni komentarima."

1/8

Dodala je kako se sin veseli prinovi iako je sa svojih 16 godina u svom filmu. Rekla je kako ju je malo strah, ali Adam je obećao biti uz nju tijekom poroda. Adam i Goga upoznali su se u showu "Brak na prvu", ali stručnjaci ih u showu nisu spojili kao bračni par. Zaljubili su se nakon showa. 

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Komentara 1

DU
Deleted user
14:09 16.06.2020.

Ljudi, Adam, bez zamjere, ali neznam u koje oko da te gledam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije