Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.03.2016. u 08:30

Nasljednik Mirele Holy vjerojatno je simpatije članova osvojio najavom da će promijeniti imidž stranke iz elitne u stranku građana koja će se pozicionirati kao zelena stranka centra i lijevog centra

Luka Keller, asistent na zagrebačkom Pravnom fakultetu, neslužbeni je pobjednik stranačkih izbora u ORaH-u, provedenih po principu jedan član – jedan glas. Keller nije formalno proglašen novim predsjednikom stranke jer su članovi glasali putem e-maila ili dopisno pa još traje rok za prigovore.

Nasljednik Mirele Holy vjerojatno je simpatije članova osvojio najavom da će promijeniti imidž stranke iz elitne u stranku građana koja će se pozicionirati kao zelena stranka centra i lijevog centra. Zanimljivo je da ovo nije prva pobjeda u karijeri Luke Kellera, kojeg je šira javnost prije deset godina mogla upamtiti po pobjedi u TV showu „Piramida“. Pobjeda u toj TV debati ne treba nas čuditi jer je novi šef ORaH-a prije toga bio prvak Hrvatske u debati i europski prvak u javnom govorništvu na Europskom sveučilišnom debatnom prvenstvu u Berlinu.

Šteta je samo što naš školovani polemičar neće imati gdje debatirati jer je ORaH izgubio parlamentarni status nakon debakla na izborima u studenome. A na tim izborima ni Kelleru nije pomoglo govorničko umijeće jer je osvojio jedva jedan posto ili manje od 80 preferencijalnih glasova. Nije dovoljno govoriti, valja imati i publiku.

>>Dječak Mato iz Đurđevca poznaje Sabor bolje od zastupnika

>>Pomoćnica ministrice rada oštro napala samu sebe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije