Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRAMO MISS SPORTA

Twirling diva: Jelena završava dva fakulteta, ali neće reći - dosta!

Jelena Lež
Foto: Direkcija izbora
1/10
17.04.2017.
u 16:01

Trenutačno se aktivno bavi twirlingom, apsolventica je primarnog obrazovanja i anglistike na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, a trenersku profesiju usavršava na Hrvatskoj olimpijskoj akademiji

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić izabrana je za Miss sporta Hrvatske u 2016. godini i to posve zasluženo, nakon više od pola godine nadmetanja s mnogim ljepoticama koje smo predstavljali iz tjedna u tjedan u Max! Germanijaku.

A sad slijedi novi krug, novih 16 sportašica koje će se pokušati okruniti titulom najljepše te time 2017. učiniti uistinu posebnom. No, prvo ćemo predstaviti 30-ak kandidatkinja...

Jelena Lež već se sa šest godina počela baviti gimnastikom, koja je bila njezin ulazak u svijet sporta, donekle i plesa. Trenutačno se aktivno bavi twirlingom, apsolventica je primarnog obrazovanja i anglistike na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, a trenersku profesiju usavršava na Hrvatskoj olimpijskoj akademiji.

Foto: Direkcija izbora

– Uz fakultete treniram šest puta tjedno, no smanjenim intenzitetom jer se oporavljam od ozljeda koljena. Pripremam se za velika natjecanja, ali još se ne zna na koja ću izaći, još sam u rehabilitaciji. Ova godina je zadnja natjecateljska – ostajem u rekreaciji radi održavanja muskulature. Nastavit ću raditi kao sportski trener i suradnik TK Zagreb i Krapina, a očekuju me sportski i engleski kampovi. Nakon magisterija ću se dobro odmoriti te krenuti s radom u školi. Moje obrazovanje ovdje ne završava – u vidu je doktorski studij na Kineziološkoj katedri, gdje već surađujem s kineziolozima u znanstvenim radovima – rekla je Jelena, inače rođena u Zagrebu 4. ožujka 1993.

Ostale kandidatkinje za Miss sporta Hrvatske pogledajte OVDJE.

>>Šibenčanka Danijela ambiciozna je klizačica, želi na Olimpijske igre u Pekingu

>>Maša želi postati missica: Pišem projekte i pripremam se za Europsko prvenstvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije