Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDI 200.000 DOLARA

Što se sve može naći u bogatoj poklon vrećici na Oscarima

oscari paralax i list
Foto: Shutterstock
28.02.2016.
u 16:29

Najvrjednije je luksuzno desetodnevno putovanje u Izrael vrijedno 55.000 dolara, a koje financira izraelsko Ministarstvo turizma koje se nada dovesti holivudske zvijezde u svetu zemlju

Gubitnici s Oscara neće otići praznih ruku. Kući možda neće ponijeti zlatni kipić, no dobit će zato 'poklon-vrećicu' s darovima vrijednim čak 200.000 dolara.

Tvrtka Distinctive Assets koja je odgovorna za sadržaj vrećice kaže kako su ovogodišnji pokloni zanimljivi i funkcionalni u isto vrijeme te će oduševiti sve one koji imaju novca za priuštiti si sve što žele.

U poklon vrećici nalazi se tako kupon za neograničeno jednogodišnje iznajmljivanje Audija u Silvercaru, tri besplatna noćenja u luksuznom hotelu u Sorrentu u Italiji kao i tri noćenja u hotelu na jezeru Como u Italiji.

Dobit će i personalizirane M&M bombone, set kremi i seruma za njegu kože, donaciju od 10.000 dolara uplaćena za zaštitu životinja u njihovo ime, tri privatna treninga s poznatim fitnes trenerom Jayom Cardiellom.

Najvrjednije je svakako luksuzno desetodnevno putovanje u Izrael vrijedno 55.000 dolara, a koje financira izraelsko Ministarstvo turizma koje se nada dovesti holivudske zvijezde u svetu zemlju. U 'poklon-vrećici' je i putovanje u Japan u trajanju od 15 dana.

Zvijezde će dobiti i skupocjeno vino, srebrnu ogrlicu, bocu votke, sušilo i uređaj za ravnanje kose, vodenu cigaretu te brojne druge stvari. 

>> Otkriveno tko je najplaćenija nominirana glumica za Oscara 

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:17 28.02.2016.

Najinteresantniji poklon je izuzet, a bio je besplatni tretman podizanja sisa. Naravno, razlog tome je da su kuverte s poklonima "naslijepo" zaljepljene ispod sjedalica sirom dvorane, pa bi bila poprilicna blamaza da istu nagradu osvoji muskarac.

HH
helgin@hogar
21:47 28.02.2016.

kako se kaze:vrag se.e na veliku kamaru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije