Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritizirao ga

Ribery naljutio Guardiolu: Ovo mu se više nikad ne smije ponoviti!

Franck Ribery
Foto: Reuters/PIXSELL
06.03.2015.
u 20:13

- Ovakva reakcija je nedopustiva, čak bih mu i ja dao crveni karton. Mogli smo ostati s igračem manje, a njegovi suigrači ostali bi na cjedilu

Trener Bayerna Pep Guardiola naljutio se na svog igrača Francka Riberyja zbog nesportske geste tijekom kup utakmice protiv Braunschweiga. Benjamin Kessel oštro je startao na francuskog nogometaša, a ovaj mu je ubrzo vratio. Sudac mu je progledao kroz prste i nije ga isključio, ali ga je zato trener kritizirao.

– Ovakva reakcija je nedopustiva, čak bih mu i ja dao crveni karton. Mogli smo ostati s igračem manje, a njegovi suigrači ostali bi na cjedilu. A što da se igrala Liga prvaka? – ljutit je bio Guardiola.

Na kraju je i zaprijetio:

– Ovo se više nikad ne smije ponoviti!

Ribery, pak, nije vidio ništa sporno.

– Oborio me s dvije ispružene noge i start je mogao završiti kobno za mene. U mom prekršaju nije bilo loše namjere.

>>Guardiola poglavlje knjige posvetio Mandži: Vidjelo se da nećemo biti prijatelji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije