Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na posudbu

Kramarić na liječničkom pregledu u Hoffenheimu, uskoro i predstavljanje

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
19.01.2016.
u 14:40

Čini se da je Krama pronašao sredinu za ozbiljniju minutažu, a do Eura je preostalo pet mjeseci...

Sa samo 13 bodova i 17 postignutih pogodaka, Hoffenheim tone na dnu Bundeslige. Budući da su napadači postigli samo šest pogodaka (Volland 5, Uth 1), uprava kluba posegnula je za novim licima u momčadi, a među njima je i Andrej Kramarić. Bivši napadač Dinama i Rijeke čeka još liječnički pregled nakon kojeg će se potvrditi posudba.

Kao što je poznato, Krama nije uživao status kod Claudija Ranierija u Leicesteru. Senzacija Premiershipa predvođena je najefikasnijim tandemom lige (Vardy 15, Mahrez 13 pogodaka) te očigledno nema potrebe za Kramarićem. Ove sezone tek je dvaput ušao s klupe u prvenstvu, dok je u Liga kupu postigao jedan pogodak.

Iako se špekuliralo o povratku u Dinamo, Kramarić je izabrao posudbu u Hoffenheim do kraja sezone te će sljedećih dana biti i službeno predstavljen. Iako je imao mnogo ponuda ove zime, čelnici Hoffenheima jedini su bili u stanju preuzeti njegova (polu)godišnja primanja. A to je bio važan, čak i ključan, faktor za predstavnike Leicestera koji još nisu spremni riješiti se usluga hrvatskog reprezentativca, pa ovdje ne postoji mogućnost otkupa ugovora.

Čini se da je Krama pronašao sredinu za ozbiljniju minutažu, a do Eura je preostalo pet mjeseci...

>>Kramarić odlazi u Bundesligu da zamijeni legendu koja je zabila više od 200 golova!

Komentara 2

Avatar malfeldi
malfeldi
17:36 19.01.2016.

Dzabe minutaze ako igra obranu 90 minuta. U Dinamu bi imao 10 sansi po utakmici a ovdje ce biti sretan ako bude jedna, steta

Avatar patkovic
patkovic
14:55 19.01.2016.

bolje mu je da prima lovu a ne igra , ostaće mu više zdravlja za dugi život

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije