Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografirao ga kolega

Ova fotografija liječnika dirnula je svijet. Evo zbog čega

Liječnik koji je izgubio pacijenta
Foto: Reddit
20.03.2015.
u 13:07

Iako bi mnogi i pomislili kako se liječnici s vremenom "naviknu" na izgubljene živote, svjedoci smo da to i nije tako

Liječnici svaki dan gledaju smrti u oči i ulažu nadljudske napore da sačuvaju svaki život.

I nije to nimalo lako. Iako bi mnogi i pomislili kako se s vremenom "naviknu" na izgubljene živote, svjedoci smo da to i nije tako. Barem ne kod svakoga.

Na Redditu je objavljena fotografija liječnika koji je nakon izgubljene borbe za život 19- godišnjaka izašao iz bolnice shrvan.

Taj trenutak "uhvatio" je jedan njegov kolega i fotografija je završila na Redditu, a zatim postala viralni hit.

Ubrzo su se počeli nizati komentari na fotografiju, ispričane su mnoge ljudske tragične priče, ali i podrška drugih liječnika koji su na svojoj koži osjetili nemoć u borbi za ljudski život.

Jedan od komentara koji svakako dira u srce je onaj koji je napisao korisnik Glitsh: Hvala vam za svaki život koji ste ipak uspjeli spasiti! 

>>Kada je liječnik rekao: 'Ovo još nisam vidio', znao sam da imam problem

Komentara 2

DU
dugonoga
17:17 20.03.2015.

tužan trenutak ali i jako dirljiv i emotivan. u današnjem svijetu kada nitko nema ni malo ljudskosti u sebi prema drugima ovaj čovjek je ipak pokazao da je čovjek sa velikim c i da još ima onih koji žele pomoći drugima. na žalost nekada i ne uspiju u tome .

FR
Franoas
21:35 22.03.2015.

Kod nas u Hrvatskoj je skoro isto, jedina razlika je šta od doktora ovako izlaze pacijenti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije