Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite u trendu

Gola ramena su IN! Ovo je 10 topova koji će obilježiti sezonu

moda
Foto: PR FOTO
05.06.2015.
u 13:45

Off the shoulder topovi i bluze jedan su od najvećih trendova tople sezone koji će zasigurno osvojiti ulice u vrućim ljetnim mjesecima pred nama.

Ovog ljeta morate imati ogoljena ramena.

Off the shoulder topovi i bluze jedan su od najvećih trendova tople sezone koji će zasigurno osvojiti ulice u vrućim ljetnim mjesecima pred nama.

Dolaze u čitavom nizu različitih silueta, no uzmemo li u obzir mega popularnost boho stila, omiljeni su upravo oni modeli koji evociraju sjećanje na hippie stil šezdesetih – s volanima, čipkom i ležernijeg kroja ili pak oni s etno motivima.

Ukoliko i same od glave do pete želite rekreirati popularni boho stil, kombinirajte spomenuti top s trapericama visokog struka koje se šire u zvono, a nećete pogriješiti niti s lepršavom maxi suknjom. Prednost off the shoulder topova i bluza je u tome što pristaju različitim modnim stilovima i tipovima tijela, a obzirom da naglasak stavljaju na ramena i vrat, ne možete pogriješiti želite li izgledati senzualno i ženstveno.

Ako ste se i vi zaljubili u ovaj model i odlučili svoju ljetnu garderobu popuniti s nekoliko komada, sigurni smo kako nećete morati dugo tražiti – na policama high street brendova pronaći ćete ovaj odjevni predmet u svim bojama, uzorcima i krojevima.

TOP 10 topova, gdje ih kupiti i po kojoj cijeni pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Što nas očekuje na najiščekivanijem Fashion Weeku Zagreb?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije