Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misterij otkriven

Svi znamo što žele žene, no evo što muškarci žele u vezi!

ljubavni par
Foto: Thinkstock
28.08.2014.
u 12:36

Magazini su stalno puni savjeta i teorija o tome što žene žele od muškaraca i veze. No, rijetko kad se netko zapita što muškarci žele od žena. Portal Mind Body Green nabrojio je sedam stvari koje muškarci žele u vezi...

Magazini su stalno puni savjeta i teorija o tome što žene žele od muškaraca i veze. No, rijetko kad se netko zapita što muškarci žele od žena. Portal Mind Body Green nabrojio je sedam stvari koje muškarci žele u vezi.

1. Žele biti vaši junaci

Žele biti vaš Supermen ili se barem tako osjećati. Ništa im nije privlačnije od žene koja im pruža osjećaj nepobjedivosti.

2. Prihvaćanje

I oni žele biti prihvaćeni i voljeni onakvi kakvi jesu. Žele da ih volite i onda kada rade sitne, iritantne i pogrešne stvari.

3. Žele objašnjenja

Muškarci mrze kad ne znaju zašto se ljutite. Objasnite im, ne ostavljajte iza sebe taj neugodni misterij jer nema smisla.

4. Gledaj, ne diraj!

Svaki frajer pogledat će zgodnu ženu kada prođe kraj njega. Odmjeravanje i potvrda da se radi o lijepoj ženi ne znače da želi seks s njom.

5. Komunikacija

Žele da im direktno govorite ono što vas muči. Žele to jasno. Ako treba, žele da im slovkate.  Dobit ćete sretnog i zahvalnog dečka, spremnog podjednako tako komunicirati.

6. Zajedničko vježbanje

Žele od vas znoj. Svaki muškarac misli da je žena koja vježba i znoji se zapravo seksi. Djetinjasti strah da vas muškarac ne vidi bez šminke i frizure je jadan. I neprivlačan.

7. Svatko ima svoj život

Svaki muškarac želi biti sretan u vezi, no ne želi da ste vi sve što ima, ni obrnuto. Frajeri vole žene sa svojim životom – poslom, prijateljima i hobijima. Vlastiti identitet jako cijene, a tako je i kod boljih im polovica.

>>Ovo je jedanaest znakova da je on onaj pravi!

Ključne riječi

Komentara 7

T1
t111
13:41 28.08.2014.

gdje je kuhanje, pranje,.. kucanski poslovi? u danasnje vrijeme primadona kojima termin "dobro se udati" znaci bogato se udati, a ne za dobrog i postenog covjek, kako ne bi trebale raditi po kuci, vec mastaju o spremacici... meni ne to bitnije nego da sam njen supermen. i da, ne smatram da su to zenski poslovi, sve sam radim od kad mi je mama umrla, ali sve vise cura niti ne zeli znati sta su kucanski poslovi.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:44 28.08.2014.

Ponovo s nerazumijevanjem preveden clanak s interneta.

Avatar abraham73
abraham73
18:59 28.08.2014.

to su mozda "atributi" paganskih pacenica, zena treba da bude majka i supruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije