Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite ga!

Ovih 5 stvari muškarcima je neodoljivo privlačno kod žena

žena
Foto: Thinkstock
26.09.2015.
u 13:50

Nije sve u fizičkom izgledu i kulinarskim vještinama. Postoje još mnoge stvari koje su muškarcima neodoljivo privlačne kod nježnijeg spola.

Postoje stvari o kojima možda nikada niste previše razmišljali, a većinu muškarca privlače kao magnet. One nemaju toliko veze s fizičkim izgledom već s načinom na koji se ponašate kada ste  u njegovoj blizini.

Ove stvari muškarcima su neodoljivo privlačne kod žena, a nemaju veze s izgledom ni sa vašim kulinarskim vještinama:

1. Zna se nositi s pićem - Možda ovo nikada nećete shvatiti, no muškarci izuzetno cijene ako vi ostanete dama i nakon par čaša alkoholnog pića. Vaš šarm oborit će ga s nogu ako vidi da sse znate i možete nositi s alkoholom, odnosno ako vidi da znate granicu do koje vaše ponašanje ne prelazi granicu dobrog ukusa. 

2. Dobro se osjeća u svojoj koži - Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako se znate šaliti na vaš račun partner vas nikada neće napustiti. Uostalom, nitko od njih ne želi život provesti s osobom koja će ga svakodnevno zamarati svojim fizičkim nedostacima.

3. Uživa i bez šminke - Mnoge žene ne mogu zamisliti izlazak iz kuće bez šminke. Muškarci vole dotjerane žene, no obožavaju oone koje pršte elanom i kada su potpuno prirodne i bez šminke. Zapamtite, svom muškarcu predivne ste i bez teške šminke jer tek tada na površinu izlazi vaš unutarnji sjaj.

4. Priča o svojim postignućima - Bez obzira što vam je cilj, muškarci obožavaju slušati žene koje govore o svojim planovima u budućnosti. Entuzijazam i strast kojim govorite o postignućima izludit će svakog muškarca.

5. Nosi njegovu odjeću - Da, muškarci obožavaju vidjeti vas ujutro u njihovoj košulji. Ne samo da im je to seksi nego i potpuno neodoljivo. 

>>Je li planirani seks doista loša metoda?

>>8 savjeta kako da spasite vaš brak bez seksa

Komentara 4

MA
mađar
21:12 26.09.2015.

Kakve gluposti.

PU
pulizg
22:34 26.09.2015.

teskog srca moram priznat da je sve istina

PI
pisojsakraf
09:34 28.09.2015.

prdnio sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije