Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znate li za super monitore koji čuvaju bebe dok spavaju?

Babysense
Foto: Promo
26.02.2019.
u 09:00

U prvoj godini života djeca su najosjetljivija i trebaju vašu punu pozornost u svakom trenutku

Sigurno je prvo na što ste pomislili baby alarm, ali ovdje je riječ o nečem sasvim drukčijem. Za razliku od alarma koji javlja samo da je dijete budno ili plače, monitor vam javlja da s djetetom možda nešto nije u redu jer je, na primjer, prestalo disati. Dakle, monitor nadzire dijete i dok  je budno, ali i dok spava, a vi niste s njim i ne primjećujete da možda nešto nije u redu. Od običnog baby alarma u tom slučaju nema pomoći. 

U prvoj godini života djeca su najosjetljivija i trebaju vašu punu pozornost u svakom trenutku. Roditelji instinktivno imaju potrebu cijelo vrijeme paziti na dijete. Ipak, strahovi i nesigurnosti uvijek postoje. Korištenjem Babysense monitora pazite na vašu bebu dok niste uz nju, niste u istoj sobi ili dok spavate. Pruža vam određenu sigurnost da ćete dobiti pravovremenu informaciju ukoliko je vašem djetetu potrebna pomoć.

Babysense je medicinski proizvod i koristi se kao kućni monitor za praćenje disanja dojenčadi do godinu dana starosti. Vrlo je jednostavan za korištenje i nije u dodiru s djetetom. Preporučuje se koristiti kod zdrave djece za praćenje disanja i za trenutačnu informaciju o kritičnom usporavanju ili čak prestanku disanja koje se povezuje sa sindromom iznenadne dojenačke smrti (SIDS). Monitor kontinuirano prati kretanje i disanje bebe te kod prestanka disanja dužeg od 20 sekundi ili kod kritičnog usporavanja disanja (ispod 10 udisaja u minuti) monitor vas o tome upozorava zvučnim i vizualnim signalom.

Foto: Promo/Eva Virc

Sam uređaj radi tako da se ispod madraca (kolijevke ili krevetića) stave senzorske ploče koje se povezuju na centralnu jedinicu. Uređaj prati pokrete disanja, a zvučnim i vizualnim alarmom signalizira ukoliko dođe do kritičnog smanjenja ili prestanka disanja. Babysense ima patentiranu senzornu tehnologiju koja prati čak i najmanje pokrete disanja u snu, a prednost uređaja je što nije u kontaktu s djetetom te ne ograničava njegovo kretanje.

Za više informaciju o proizvodu posjetite službenu Babysense stranicu, a proizvod možete kupiti u specijaliziranim prodavaonicama za djecu, preko narudžbe u ljekarnama ili direktnom narudžbom na internet trgovini www.drogerija.hr.

Prije korištenja proizvoda pročitajte upute za korištenje priložene unutar proizvoda.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije