Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvajte zdravlje

Žene, poslije seksa odmah biste trebale do toaleta! Evo i zašto

shutterstock
26.01.2020.
u 20:00

Žene su vjerojatno nekada čule da bi trebale urinirati nakon seksa. No s obzirom na to da vjerojatno ne želite odmah trčati u kupaonicu, možda će vas zanimati je li to zaista obavezno?

Žene su pod većim rizikom od dobivanja upale mjehura zbog blizine anusa i uretre. U ovom slučaju, uretra je kraća nego kod muškaraca (jer imaju penis), pa je bakterijama lakše iz anusa doći do uretre i onda do mjehura. 

Seks povećava vjerojatnost da će se to dogoditi. Kad je riječ o vođenju ljubavi ili čak samo predigri, masiranje područja oko uretre na nju utječe tako da izlučuje sekret, a ta tekućina zapravo omogućava bakterijama da brže dođu do vagine. 

Baš zbog toga što žene imaju veću mogućnost od infekcije, trebale bi urinirati nakon seksa, jer će se tako isprati sve te bakterije. Liječnici savjetuju da urinirate čak i nakon seksa koji nije uključivao penetraciju. 

Ne morate odmah trčati na WC!

Ipak, bolje što prije. Ne postoji neko pravilo, ali nemojte odugovlačiti. Najbolje unutar sat vremena od završetka seksa

Koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode?

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:15 26.01.2020.

Jedan od bezumnijih clanaka

MM
marko markic
22:53 26.01.2020.

I odlaze se obrisati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije