Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije više mogla trpjeti

Žena podijelila poruku koju je poslala susjedu koji se preglasno seksa: ‘Nakon njegovog odgovora bilo mi je još neugodnije’

Tik Tok
30.11.2022.
u 12:30

Kako kaže, to nisu normalni zvukovi seksa, već vrlo naglašeni i energični zvukovi

Jedna žena podijelila je poruku koju je morala poslati svom susjedu na katu iznad nje, tražeći od njega da stiša buku svog neprekidnog vođenja ljubavi. Rose je na Tik Toku objasnila da njezin susjed proizvodi seksualnu buku već tri mjeseca i da je to zaista postalo teško za izdržati, piše The Sun.

Kako kaže, to nisu normalni zvukovi seksa, već vrlo naglašeni i energični zvukovi. 

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava:

1/16

Rekla je i da je pokušala i s nježnim kucanjem na vrata njegovog stana kako bi ga suptilno zamolila da se stiša, a jednom je i lupala metlom po stropu, no bezuspješno. Jednom prilikom je pozvala obitelj na nedjeljni ručak, a njezin susjed je samo odjednom počeo sa svojim glasnim seksom, i to je bila kap koja je prelila čašu.

- Sjedimo moja obitelj i ja na ručku i jedemo pečeni krumpir i umak, kad odjednom moj susjed odlučuje imati najglasniji seks ikada. Divno! - rekla je Rosie u videu. 

Pokušala je svojoj obitelji lagati da su to zvukovi televizije kod susjeda, no oni su brzo otišli. Zatim se te večeri to ponovno dogodilo, i do 23 sata, kada su krenuli treći put, Rosie je bilo dosta i odlučila mu je poslati poruku. "Hej, ovo je prilično neugodno, ali osjećam da je došlo do točke kada vam moram nešto reći. Tijekom posljednjih mjesec i pol stalno čujemo kada se seksate. Ranije smo imali goste, a sada pokušavamo spavati, pa bismo bili zahvalni ako biste mogli malo više paziti na razinu buke. Mi smo odmah ispod vas i stvarno nam nije ugodno", napisala je u poruci. 

Nedugo nakon što je poslala poruku, Rosie je dobila odgovor. "Jako mi je žao, pitao sam se čujemo li se, ali mislio sam da će biti u redu ako zatvorimo prozore i vrata. Ubuduće ćemo svakako biti obzirniji, oprostite što je ispalo ovako. Općenito, ako čujete bilo kakvu buku od mene, glazbu ili TV, glasne korake ili nešto drugo, javite mi pa ću biti oprezniji. Mislio sam da su podovi prilično debeli, ali očito ne onoliko koliko sam se nadao. Još jednom se ispričavam."

 

@rosieturnerdaily #awkward #awkwardmoments #funny #funnystory #storytime #shortstory #stories #story #neighbors #neighbor #neighbours #uk #british #whatsapp #embarrassing #wtf #omg #lol #london #londonlife #funnyvideos #funnyvideo #dayinthelife #dayinmylife #🏳️‍🌈 #lgbt #couple #couples #help #crazy ♬ original sound - Rosie Turner

 

Rosie je priznala da joj je zbog njegovog odgovora još neugodnije, a korisnici koji su pogledali video smatrali su da je ova situacija urnebesna.

- Jako sam zahvalna što živim u kući - napisala je jedna korisnica.

- Da meni netko pošalje da se glasno seksam, odmah bih se odselila, on zvuči tako ponosno! - dodala je druga. 

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Ključne riječi

Komentara 9

IP
info_punkt
17:00 30.11.2022.

Ja sam imao susjeda srednjih godina koji je živio sam i godinama non-stop gledao porniće. Glasno. Moja dnevna soba je bila naslonjena na njegovu. Kad bi nam došli gosti, bili smo svi prisiljeni slušati "uh, oh, ah". Međutim, navikli smo se, više nam je to bilo smiješno, nego što smo proživljavali ne znam kakve psihičke boli zbog toga.

TE
Templo
16:45 30.11.2022.

Da li ona ima macana, ne bi se ona obazirala ni na susjedov mir, niti na svoje decibele.

DU
Deleted user
16:37 30.11.2022.

Krivo je milfari nešto drugo, ako me razumijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije