Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao goste

Mladoženja održao govor na vjenčanju i 'osramotio' mladenku: ‘Lagali smo o tome kako smo se upoznali’

Tik Tok
30.11.2022.
u 10:30

Mladenka je lice skrivala rukama, dok se mladoženja šalio na njezin račun

Jedan mladoženja postao je 'viralan' nakon što je na svome vjenčanju održao govor u kojemu je otkrio 'šokantnu' stvar koju je njegova mladenka učinila tijekom njihovog prvog susreta. Ian Young odlučio je sve iznenaditi iskrenom, i podosta manje romantičnom pričom o njihovom upoznavanju, od one koju su svojoj obitelji i prijateljima prvotno ispričali, piše NY Post

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama!

1/9

"Osjećam da Katie i ja danas moramo biti malo iskreniji sa svima vama", započeo je s govorom, dok je mladenka zbunjeno gledala u njega,"ispričali smo vam da smo se prvi put sreli u noćnom klubu, popričali malo i poljubili se kasnije te noći. Iako je to istina, usput smo izostavili nekoliko dijelova."

Dok su se gosti hihotali, čekajući nastavak njegovog govora, Katieno lice bilo je crveno od srama. Ian je zatim nastavio govor, rekavši da je nakon njihovog prvog poljupca priča krenula u malo drugačijem smjeru.

- Nakon toga sam joj se ispričao što nisam baš tako razgovorljiv i, iako će ona to i danas poricati, rekla mi je: "Zašto ne uzmeš moj broj pa možemo izaći na spoj?" Tada već neko vrijeme nisam pošteno flertao s djevojkama i sav tako zbunjen nisam čak niti uzeo njezin broj, nego sam umjesto toga otišao van da nam donesem par pića kao pravi gospodin - nastavio je.

Međutim, kada se Ian vratio da joj da piće, zatekao je Katie kako se ljubi s drugim muškarcem

- U svom stilu, popio sam dva pića i vratio se na plesni podij. I dan danas sam nervozan kada odemo u bar jer ju ne smijem ostaviti bez nadzora - našalio se, dok su gosti prasnuli od smijeha, a Katie je skrivala lice rukama.

@knoxlandfilms Groom reveals shocking scandal on bride during toasts! #weddings #weddingspeech #groomspeech #weddingscandal #weddingtiktok #wedding #shock ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Njegov govor bio je objavljen na Tik Toku gdje je prikupio više od 1,6 milijuna pregleda, a korisnici su izjavili da nisu očekivali ovakav preokret priče. I dok su mnogi mislili kako je njegov govor bio urnebesan, drugi su mislili da je bilo nepotrebno tako 'osramotiti' svoju mladenku na dan vjenčanja.

- Je li morao spavati na hotelskom kauču? - našalio se jedan korisnik.

"Znao je da će njoj to biti smiješno, odlična priča", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Apsolutno genijalno."

Zbog alergije na gravitaciju pada u nesvijest 10 puta dnevno: 'Ovo je ludo. 23 sata sam u krevetu'  

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:05 30.11.2022.

Kad je Zdravko uletio u svlačionicu i svakome u lice šta ga ide, pa kaže Dini Drpiću: a ti, tebi platim qrvu a ti je oženiš!

Avatar dalilla.matsumotosegota.3
dalilla.matsumotosegota.3
18:04 30.11.2022.

I to bi trebao biti kraj ... Jesu se vjenčali na kraju ili?

Avatar Cantor
Cantor
13:18 30.11.2022.

Koji papak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije