Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA IDEJA!

Otkrila trik kojim je svoje traperice proširila za čak dva broja: ‘Treba vam samo 10 minuta’

Tik Tok
11.10.2022.
u 14:30

Abby tvrdi da je svoje traperice proširila uz pomoć tuša i malo slobodnog vremena

Mnogi se mogu poistovjetiti s osjećajem frustracije kada shvatite da vam traperice baš i ne stoje kako bi trebale. Srećom, ne trebate ići do trgovine i vraćati ih ili ih poklanjati nekome. Žena imena Abby pokazala je kako svoje preuske traperice možete doslovno transformirati u veće u samo deset minuta, a za to vam ne treba nikakav poseban alat, piše Mirror.

Abby tvrdi da je svoje preuske traperice uspjela raširiti za čak dva broja veće i to samo uz pomoć tuša i malo slobodnog vremena. 

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

U videu kojeg je podijelila na Tik Toku, Abby je prikazala kako uskače pod tuš u trapericama, a zatim usmjerava glavu tuša izravno u hlače, dok se one potpuno ne natope. Nakon toga je čučnula i rastegnula se, kako bi olabavila čvrsti traper. 

Prikazujući rezultate trika, priznala je da je 'skoro zaplakala' kada nije mogla sjediti u pretijesnom traperu. Pokazala je i kako joj traperice sada puno bolje pristaju, a imaju i dovoljno prostora da u njih uvuče dio svog pletenog džempera. 

- Često mi se događa da mi traperice budu pretijesne pa ih onda vratim. No, ovaj put sam odlučila isprobati ovaj trik i nisam požalila. Samo zapamtite da je važno da ih ostavite da se osuše na zraku - rekla je Abby. 

 

@its_abby_abigail NOW THEY’RE SITTING 🪑 JEANS!!!!!! Size 8 = Size 12. 👖 #tiktoktaughtme ♬ original sound - ojccccc

 

Ona tvrdi da je nosila mokre traperice oko deset minuta, te je koristila toplu, a ne hladnu vodu. Mnogi korisnici zainteresirali su se za njezin trik i njegovu učinkovitost.

- Ovo je pametno, ali nošenje mokrih traperica zvuči kao noćna mora - napisala je jedna korisnica. 

- Imam traperice koje su mi premale, a ne mogu ih vratiti, tako da ću definitivno isprobati ovaj trik - komentirala je druga. 

Dermatolozi tvrde da položaj spavanja i jastučnica mogu uzrokovati bore na licu: Evo zašto se to događa!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije