Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA 'AMBICIJA'

Želi imati najveću stražnjicu na svijetu pa mjesečno pojede 15 tegli Nutelle

Velika stražnjica
Foto: screenshot/instagram
26.07.2018.
u 12:18

Crown, model iz Göteborga u Švedskoj, toliko je uživljena u postizanje vlastitog cilja da svakog mjeseca pojede čak 15 tegli Nutelle te na taj način dobije nešto manje od 6 kilograma.

Svatko bi trebao imati barem neku ambiciju u životu, a Natasha Crown definitivno puca na velike stvari, prenosi Metro.

Doslovno. Njezina želja je imati najveću stražnjicu na svijetu. Crown, model iz Göteborga u Švedskoj, toliko je uživljena u postizanje vlastitog cilja da svakog mjeseca pojede čak 15 tegli Nutelle te na taj način dobije nešto manje od 6 kilograma.

Trenutačno, njezina stražnjica ima obujam od gotovo dva metra. Međutim, to nije dovoljno veliko, stoga Crown trenutačno ima misiju da dobije još barem 25 kilograma. Kad dosegne željenu težinu, liječnici kažu kako će moći preraspodijeliti masnoću i dodati je u njenu stražnjicu.

Što više dobivam na kilaži, to će moja stražnica biti bolja, rekla je Natasha.

- Učinit ću sve što treba da bih imala najveću straćnjicu na svijetu. Volim osjećati da imam veliku stražnjicu. Kad hodam, osjećam da se sve migolji i počnem se osjećati uspaljeno sama zbog sebe, tvrdi Crown.

Neće vas iznenaditi podatak da je Natasha imala puno operacija s kojima je počela kada je imala 20 godina.

Ključne riječi

Komentara 17

BM
branko.mihalic1
13:06 26.07.2018.

A u glavi propuh ko na velebitu

MA
Magistrica
13:19 26.07.2018.

Vecernji List se je zaista pretvorio u smece od novina. Jadno i zalosno...

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:57 26.07.2018.

Zemljo otvori se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije