Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Započela sam aferu sa svojom sverkvom i sada se bojim da će moj suprug sve saznat'

. Njezini osjećaji prema svekrvi sada rastu i ona se pita kako da odabere s kim želi biti.
01. travnja 2021. u 21:35 2 komentara 67526 prikaza
Foto: shutterstock

- Imam strastvenu aferu sa svojom svekrvom i bojim se da će moj suprug to saznati. Prošle smo se godine on i ja preselili k njegovim roditeljima kako bismo bili zajedno u karanteni i oni bi mogli pomoći oko djece - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Uvijek je bila u dobrom odnosu sa svojom svekrvom i mogla je otvoreno pričati s njom pa kada joj je svekrva priznala da je homoseksualka, ostala je iznenađena. Tada ju je poljubila i tako je započela njihova afera. Njezini osjećaji prema svekrvi sada rastu i ona se pita kako da odabere s kim želi biti. 

- Znate da će vaš muž saznati i da će to uništiti ne samo vaš odnos s njim, već i odnos s majkom i cijelom vašom obitelji. Bit će shrvan što su ga dvije osobe koje voli i u koje ima najviše povjerenja na svijetu iznevjerile. Njegova se majka možda obraćala vama radi utjehe, ali ohrabrite je da nađe podršku negdje drugdje. Zaista mislite da vaša veza ima budućnost? Ako ne, možda je najbolje prestati sada - odgovorila joj je Deidre.

Tijekom pandemije riječ 'molitva' bila najčešće pretraživani pojam na Googleu

Ne zna što napraviti 'Uhvatila sam supruga u seksu u troje sa susjedima njegovog pokojnog oca' Oprezno Talog kave prolijevate u odvod sudopera? Činite veliku pogrešku! Prepoznajete li se? Uvjereni su u sebe: Ova tri horoskopska znaka imaju najviše samopouzdanja
Mons. Mate Uzinić
MONS. UZINIĆ NA FACEBOOKU
'Žao mi je ako sam razočarao neke vjernike'
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • Daniel05041986:

    Kaj je sverkva

  • zspanco:

    Ne sekiraj se, rješenje je jednostavno. Neka se muž poseksa s ocem i tako izravna račune s tobom i mamom.