Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Uhvatila sam supruga u seksu u troje sa susjedima njegovog pokojnog oca'

shutterstock
31.03.2021.
u 23:32

Kada ga je pitala za to, prvo je sve negirao, ali na kraju je priznao da su imali seks barem deset puta.

- Tata mog supruga umro je prošle godine i ubrzo nakon toga otkrila sam da ima seks u troje sa susjedima svog pokojnog oca. Imam 45 godina, suprug 49 godina i u braku smo 15 godina - napisala je jedna za The Sun.

Već je nekoliko mjeseci išao kod oca da raščisti osobne stvari. Jednog dana ga je iznenadila u očevoj kući, ali zapravo je uhvatila njega u seksu s bračnim parom koji živi pored njih. Kada ga je pitala za to, prvo je sve negirao, ali na kraju je priznao da su imali seks barem deset puta.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Dala sam mu ultimatum, a njegova reakcija bila je tako hladna. Jednostavno je rekao: "Ne pretjeruj. To je samo seks. " Kao da posljednjih 15 godina nije ništa značilo. Ne želim više trošiti godine na čovjeka koji kaže da me voli kad se ovako ponaša - nastavila je.

- Trudili ste se ostaviti ovo iza sebe, ali nažalost vaš se suprug nije pokazao vrijednim vašeg povjerenja. To ne opravdava njegovo ponašanje, ali muškarci se često ne nose dobro s tugom. To može rezultirati okretanjem drugima i distanciranjem od onih koje vole. Recite mu svoje osjećaje i pitajte ga kako bi se osjećao da ste vi to napravili - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Gdje se u Europi najteže kažnjava pijane vozače? Odgovor saznajte u videu:

Komentara 1

MO
montello
17:40 01.04.2021.

Ostavi ga odmah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije