Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan izgled

Zaljubljenik u tetovaže i modifikacije: 'Želim izgledati kao crni vanzemaljac i neću stati dok to ne postignem'

Instagram
14.07.2022.
u 09:30

Proputovao je svijet i potrošio pravo malo bogatstvo postupno transformirajući svoj fizički izgled u nešto što nije s ove Zemlje

Ovisnik o tetovažama koji je proveo godine pretvarajući se u 'crnog izvanzemaljca' sada želi prepoloviti svoj penis na dva dijela kao najnoviju modifikaciju koju je napravio na svom tijelu.

Anthony Loffredo (33) obojio je cijelo svoje tijelo crnom bojom, uključujući obje očne jabučice, kako bi izgledao kao vanzemaljac. Francuzu su već kirurški odrezali jezik kako bi izgledao kao zmija, a također su mu uklonili nos i nekoliko prstiju, ali njegov izgled još nije gotov, izvještava Mirror.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Proputovao je svijet i potrošio pravo malo bogatstvo postupno transformirajući svoj fizički izgled u nešto što nije s ove Zemlje, ali dolazi velika, bolna promjena. On nastavlja sa svojim planom i kaže da će svoj penis prepoloviti u vrlo bliskoj budućnosti.

“Od malih nogu bio sam strastven prema mutacijama i transformacijama ljudskog tijela. Dobio sam klik dok sam bio zaštitar. Shvatio sam da ne živim život onako kako sam želio. Prekinuo sam sve sa 24 godine i otišao u Australiju,” rekao je.

“Volim ući u kožu strašnog lika. Često se smjestim negdje i igram ulogu, posebno noću na mračnim ulicama... Istražujem kontrast između uloge koju igram i sebe,” dodao je Loffredo.

Tenisice imaju neugodan miris? Evo kako ga se brzo i lako možete riješiti:

Komentara 2

Avatar pmakovic
pmakovic
09:04 16.07.2022.

“Volim ući u kožu strašnog lika. Često se smjestim negdje i igram ulogu, posebno noću na mračnim ulicama...” - sve jasno; zatvoriti bolesnu osobu u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa dok se ne dogodi kakva tragedija.

SB
Stroga Babaroga
22:26 16.07.2022.

Šta kaže struka, koja je to dijagnoza? Blago njegovoj mami…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije