Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesu li godine samo broj?

Djevojka (26) se požalila: "Dečko je od mene stariji 20 godina i mnogi misle da mi je tata!"

TikTok
12.07.2022.
u 13:30

Drugim ljudima žele pokazati da veze s velikom razlikom u godinama nisu ništa čudno te da je njihova ljubav stvarna i iskrena.

Kažu da prava ljubav ne poznaje granice, a jedan par to potvrđuje svakodnevno; naime, Emily Downing i Michael Justin u vezi su već dvije godine i, s čak 19 godina razlike među njima, svakodnevno se susreću s različitim izazovima.

Svoju vezu redovito dijele na društvenim mrežama i pokušavaju drugim ljudima pokazati da velika razlika u godinama ne mora biti neobična, te da je njihova ljubav stvarna i iskrena.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Ipak, kako prenosi The Sun, Emily često čuje komentar da joj dečko izgleda kao da joj je tata, a neki ju čak optužuju da je s Michaelom samo zbog noca. Ipak, par koji se nedavno i zaručio ignorira te negativne komentare i uživa u svojoj u vezi. 

Posljednji video koji su objavili na TikToku izazvao je burnu raspravu kad se Emily našalila s tim da joj partnera mijenjaju za oca, no nisu baš svi u komentarima prema njima bili blagonakloni i mišljenja o njihovoj vezi su podijeljena.

@emily_downing Hey daddy @themichaeljustin #agegapcouple #daddy #silverfox ♬ Fame - Irene Cara

"Ako želite djecu... učinite to uskoro. On ne postaje mlađi!", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Vjeruj mi, kad ćeš ti imati 45 godina shvatit ćeš koliko je čudno da se 45-godišnjak(inja) zanima za nekoga upola mlađeg!..."

Ipak, mnogi su se u komentarima javili i u znak podrške paru. "Godine su zaista samo broj. Vi djelujete istinski sretno i zaljubljeno! I prekrasan ste par”, napisala je jedna korisnica.

"Neki ne shvaćaju da je lijepo imati zrelog i stabilnog muškarca koji se ne ponaša kao da mu je 16 godina", dodala je druga.

Sezona je osa i stršljena, evo kako ih se najbrže riješiti:

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:08 12.07.2022.

Ajo se vole sretno im

Avatar Thc
Thc
14:21 12.07.2022.

Godine mogu biti samo broj itekako ali najvažnije su one brojke u novčaniku jer bez njih nema ni "ljubavi"☺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije