Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli ga

'Zaljubila sam se u starijeg, oženjenog muškarca s posla, ali njegova supruga želi probati dobiti dijete'

shutterstock
29.01.2021.
u 19:37

Pita se imaju li uopće budućnosti zajedno ili je kraj njihove veze.

- Zaljubila sam se u starijeg muškarca na poslu i on kaže da se zaljubljuje u mene, ali je oženjen i njegova supruga želi da probaju dobiti dijete. Svidio mi se od samog početka. On održava dobar izgled, vrlo je samouvjeren i pun znanja - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Orgazam nije povezan samo sa seksom, evo kada ga još možete doživjeti:

1/1

Uvijek se osjećala kao da postoji privlačnost između njih, a jedan dan kad su bili na poslu, nije se mogla suzdržati i poljubila ga je. Tada je počela njihova afera, a i ona se počela zaljubljivati u njega. Međutim, on joj je otkrio da njegova supruga želi probati dobiti dijete i da on ne zna što napraviti. Sada se ona pita imaju li uopće budućnost zajedno.

- Skriveni trenuci na poslu, iako su nevjerojatno uzbudljivi, neće vam pomoći da saznate imate li budućnost. Trenutno ima svoj privatni život i svoje tajne veze, što uspijeva držati potpuno odvojenim, ali neće još dugo. Da biste stvarno saznali što želi, morate prestati sa seksom. Tada oboje možete jasno razmislite biste li mogli imati vezu u stvarnom životu, ne samo skriveni na poslu - odgovorila joj je Deidre.

Šokirala internet načinom na koji jede popularnu čokoladicu: Prvo je isperem pod mlazom vode!

Ključne riječi

Komentara 2

AB
Absteiger
23:48 30.01.2021.

Piše se problematične, ženske, žele.. A ne tele, nije zelje, zenske nije, nije ć

MO
montello
18:42 30.01.2021.

zenske su problematićne jednostavno zele probleme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije