Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko ne zna kako se našla na cesti

Nesvakidašnji prizor u Zadru: Deva šeće po gradu

deva
Foto: Facebook Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
12.07.2016.
u 19:20

Nitko ne zna kako se našla na cesti, no pretpostavlja se da je pobjegla iz cirkusa. Ni policija ništa ne zna o ovom događaju

Da, ovom scenom ostali su iznenađeni i Zadrani. Jedna bijela deva trčala je ulicama Zadra. Nitko ne zna kako se našla na cesti, no pretpostavlja se da je odlutala iz cirkusa Safari koji gostuje u Zadru na Bulevaru.

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljene su fotografije deve koja je, čini se, malo prošetala i razgledala grad.

Ovo je jedna od četiri bijele deve koje su uz akrobate na trapezu bile posebna atrakcija cirkusa Safari koji se našao na udaru lokalne podružnice ORAH-a zbog, kako su rekli, mučenja životinja, piše Zadarski.hr.

Iz zadarske policije za Zadarski.hr rekli su da nisu imali dojava o pobjeglim devama i da se nitko nije požalio na to da ugrožavaju promet.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
21:38 12.07.2016.

Čula da je lijepo kod nas u Zadru pa došla u posjetu.

CH
Challenger
21:42 12.07.2016.

Ljeto je i grad je pun turista! Što je tu čudno??

DU
Deleted user
22:15 12.07.2016.

Jer to ona sdp-ova deva iz Zadra??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije