Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na svoj način

Zadovoljna je: Kuhinjskim noževima napravila novu frizuru u karanteni

Corrie Walker
10.04.2020.
u 13:25

Ženi na Novom Zelandu toliko je dosadno u karanteni da se odlučila ošišati bez obzira što nema škare.

Mnogi su već pokazali svoje nove, ne tako uspješne frizure, na društvenim mrežama koje su postigli sami, kod kuće. Na isto se odlučila i Corrie Walker (25) s Novog Zelanda, ali nije imala ni mašinicu ni škare, pa je koristila kuhinjske noževe, piše UNILAD.

U videu objašnjava kako se dva tjedna drži uputa i mjera, ali joj je već toliko dosadno da joj je dosta i kose koju nije počešljala već nekoliko dana. 

Pogledajte video:

"Htjela sam se ošišati mjesecima i taman sam se naručila kod frizera, ali sve se zatvorilo pa mi je termin otkazan. Radim od doma, pazim na djecu i ne izlazim iz kuće, pa sam prestala brinuti o kosi. Zapetljala se, oprala sam ju i nisam ju mogla raščešljati, pa sam shvatila da je lakše da ju ošišam nego da se mučim jer će mi ionako jedan dobar dio otpasti češljanjem. Mrzila sam dugu kosu. Iznenadila sam suprugu Dani koja se toliko smijala da su joj išle suze."

Foto: Corrie Walker

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kronika20
16:27 10.04.2020.

Ovoj ljepotici nije potrebna frizura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije