Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bar su probale

Žene pokazale kako su same napravile nokte u izolaciji: 'Lakirala sam ih 5 sati, znam da ćete se rugati'

Twitter
30.03.2020.
u 14:16

Zbog zatvaranja salona žene nemaju gdje urediti nokte, pa su stvar uzele u svoje ruke.

Nakon što su se zatvorili saloni zbog koronavirusa, postavilo se pitanje što s frizurom, depilacijom, noktima... Neke žene su, piše The Sun, uzele stvar u svoje ruke, ali rezultat nije baš kako su očekivale. 

Jedna je podijelila fotografiju svojih noktiju na Twitteru i napisala kako je 5 sati potrošila na manikuru, ali shvaća da će se ljudi rugati.

Drugoj je, pak, rozi lak, osim na noktima završio i na kožici okolo. 

Foto: Twitter

Njih dvije nisu jedine ni same u ovome. Cura je napisala da se napila i mislila kako je pametno da radi sama svoje nokte tijekom noći. Ujutro se probudila s najdužim noktima ikad.

Neke se žene bore i s jako čvrsto napravljenim gelom ili trajnim lakom koji nikako ne mogu skinuti s noktiju, pa puštaju da sve izraste.

U videu ispod možete pogledati kako skinuti trajni lak kod kuće:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije