Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji list časti vas kavom kako biste probali nove okuse Franck kave

Franck kava
Privatna arhiva
16.07.2018.
u 18:54

Senzualni miris, intenzivna snaga ili kremast okus – koja je vaša Franck kava?

Večernji vas časti kavom u povodu 25 godina Franckove Jubilarne kave! Od sada možete kušati i dva nova okusa legendarne Ciglice. U utorak 17. srpnja čitatelji na dar uz Večernji list i Ljetni Večernji dobivaju Jubilarnu Sensual, Jubilarnu Intense ili ukusnu i aromom bogatu Bianku classic.

Franck Jubilarna kava prvi je put predstavljena 1972. te je ubrzo postala svojevrsna ikona. Svoj današnji poseban oblik, odnosno vakuumirano pakiranje dobila je 1993. godine, što je omogućilo da mljevena kava dulje zadrži svježinu arome. Nove mljevene kave Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual kombinacija su vrhunskih arabica i robusta iz Srednje i Južne Amerike, Afrike i Azije. Jubilarna Intense snažna je kava čiji okus daje energiju i budi sva osjetila. Riječ je o moćnoj mješavini kava arabica i robusta, koje imaju prirodno prisutne note tamne čokolade i slatkastih začina. Jubilarna Sensual kava je baršunasta okusa. A ako ste željni samo nečeg ukusnog bez kofeina, izdvojite malo vremena za sebe uz Bianka napitak na osnovi žitarica.

Promotivno pakiranje Franck kave potražite u utorak 17. srpnja na dar uz Večernji list i osjetite nove okuse legendarne kave koju svi znaju i vole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije