Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

UŽIVO Pratite u 11 sati modni događaj sezone

Westgate Shopping City
11.03.2021.
u 11:00

Upravo počinje modna revija s proljetnim novitetima.

Nakon duge zime stiglo je i lijepo vrijeme a s njim i nova proljetna kolekcija. Ovo prijelazno razdoblje iznimno je zanimljivo radi velikih mogućnosti kombiniranja stilova, uzoraka i materijala. Novi proljetni trendovi uvelike se oslanjaju na trendove koji su se počeli pojavljivati još u prošloj sezoni a donose vesele i žarke boje, oversize krojeve, volane i cvjetne motive, koji dodatno uljepšavaju lepršave modele. Naći će se tu i neizostavni sportski komadi za žene, djecu  i muškarce – kako doznajemo od stilista iz Westgatea.

Iako ne možete biti s nama i uživati u prekrasnoj atmosferi sale The Loft, u 11h  se ugodno smjestite u svoje naslonjače i uživajte u reviji, poručio je Marko Župa, voditelj komunikacija.

Reviju pratite na Youtube kanalu Westgate Shopping Cityja i na www.westgate.hr .

Pogledajte kako ljudi iz stvarnog života, dame različitih godina, muškarci i djeca, nose nove proljetne kolekcije iz trgovina u Westgate Shopping Cityju.

U sklopu Westgate modne revije poznati svjetski brendovi Comma, Terranova, C&A, Calliope, Mango, Deichmann, Mass i mnogi, mnogi drugi donose najbolje modne trendove i kombinacije koje nas uvode u proljeće i toplije dane.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije