Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča novopečena mama

'Svekrva je bila sa mnom na porodu: Sve je snimila, a slike onda poslala cijeloj obitelji!'

Shutterstock
20.04.2021.
u 16:30

Nisam to htjela s drugima dijeliti niti sam joj dopustila, kaže mama koja je tek kad joj je sutradan brat došao u posjet uopće doznala da fotke njenog porođaja 'kruže okolo'.

Jedna je žena nedavno ispričala kako je svekrva fotografirala cijeli njen porod, pa fotografije na kojima ona gola rađa poslala  obitelji: iako se na njima doslovno vidjelo i kako beba izlazi.

- Krivim i sebe jer sam joj dopustila da bude u rađaonici, ali bile smo jako bliske, skoro kao da mi je mama za koju bih htjela da je  bila tamo, ali koja više nije živa - rekla je ova novopečena mama.

Kaže i kako je većinu vremena bila zahvalna suprugovoj mami što je s njom, jer ima petero već odrasle djece, pa itekako zna kako porođaj izgleda i što može očekivati

- Slušala me, masirala po leđima, tuširala, davala mi prostora kad je trebalo. Bila je gotovo savršena - dodala je, no kasniji je postupak buduće babe poremetilo njihov skladan odnos.

Naime dok su novopečeni roditelji bili usredotočeni na dolazak bebe na svijet, svekrva je sve kamerom zabilježila: od prvog bolnog izraza lica majke, do trenutka dječakovog rođenja.

Stručnjaci, kladioničari i obožavatelji dijele teorije: Ovo je moguće ime nove bebe vojvoda od Sussexa

1/6

- Nisam to htjela s drugima dijeliti, niti sam njoj to dopustila - istaknula je mama koja je tek kad joj je sutradan brat došao u posjet  doznala da fotke njenog porođaja 'kruže okolo'. 

- Vidjelo se apsolutno sve, si oni 'dodaci' koji uz bebu izlaze, sve što se može zamisliti - rekla je, a bilo je, kaže, i krvi i urina i stolice, 'uz prizor njene raširene rodnice'.

Ovaj je postupak bake šokirao i njenog supruga koji nije skrivao koliko se naljutio na svoju mamu i koji joj je bez zadrške rekao što misli i tražio da mu kaže kome je sve poslala fotografije.

- Nekoliko je tjedana nisam mogla ni vidjeti, no kasnije sam se smirila dovoljno da joj dopustim da vidi unuka. Kad je došla, pitala sam je 'Zašto?, na što mi je rekla da je bila ponosna i uzbuđena i da je mislila da su fotografije prelijepe - kaže žena kojoj se svekrva i ispričala i rekla joj kako bi voljela da 'nije bila tako glupa'...

- Ipak, na idući joj je porod ako ga bude; ulaz zabranjen - zaključila je mama.

Liječnica pokazala kako bi trudnice trebale nositi sigurnosni pojas u automobilu

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Masnica3
19:58 20.04.2021.

Za bolesne ideje i postupke bolesne posljedice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije