Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toksičan odnos

‘Svekrva je objavila moju trudnoću svima prije mene, a čak je htjela i na medeni mjesec s nama’

Shutterstock
05.03.2021.
u 14:30

Još jedna priča o lošem odnosu svekrve i snahe.

Žena poznata samo po imenu Cari podijelila je priču o svojoj svekrvi na društvenim mrežama. Kako ona tvrdi, odnos sa svekrvom je jako toksičan jer se miješa u sve - a radila je to čak i prije braka.

Majka troje djece ispričala je da je svekrva svima otkrila da su se zaručili iako su ona i suprug htjeli to zadržati za sebe i imati intimno, malo vjenčanje u krugu najbližih. "Rekla mi je da njezin sin zaslužuje veliko vjenčanje jer mu je ovo prvo - kao da je zaboravila da je već jednom prije bio u braku."

Pogledajte video:

@momma121521

#crazymil #toxicmil #motherinlawfromhell #motherinlaw #motherinlawissues #motherinlawproblems #monsterinlaw

♬ original sound - Cari

Osim toga, svekrva je plakala kada su otišli na medeni mjesec u državu gdje živi njezin drugi sin. "Ne mogu vjerovati da je bila tužna jer nismo nju poveli sa sobom. Bila je tada jako neugodna prema meni."

Kako prenosi The Sun, svekrva tu nije stala, pa je tako svima otkrila - putem društvenih mreža - da je Cari trudna iako je ona to htjela sama učiniti.

Mnoge žene podržale su Cari i ispričale situacije sa svojim svekrvama. "Meni je moja rekla da će ona dati ime mojem djetetu", kaže jedna, a druga priča o uvredama koje je trpjela: "Stalno mi je govorila da sam debela - a ona ima barem 30 kilograma više od mene."

Svekrva bizarnim potezom neugodno iznenadila mladenku: 'Bio je to šok, nitko nije zaboravio'

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije