Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pita stručnjakinju za savjet

'Suprug stalno dolazi kasno kući i ne javlja mi se na pozive - sumnjam da spava s drugom'

Shutterstock
26.03.2021.
u 23:00

Jedna žena počela je sumnjati da suprug spava s drugom - jer kasno dolazi kući.

Jedna 42-godišnjakinja u braku je s dvije godine starijim muškarcem i odnos je bio odličan sve do nedavno. Naime, on je počeo ostajati dulje na poslu svake večeri, a nakon što ga je nekoliko puta optužila za prevaru prestao se javljati da neće tako skoro doći kući i pustio ju je da ga čeka u neizvjesnosti. "Ne voli sukobe, ali ja osjećam kao da me ne poštuje. Dogovorili smo se da ćemo ići kupovati nešto za kuću i odredili vrijeme, a on je zakasnio čak dva sata. Opravdao se da je imao klijenta, ali nije se ispričao. Zašto nije klijentu rekao da ima dogovor?"

Očajna i zabrinuta žena kaže da se osjeća kao da mu je uvijek na zadnjem mjestu i počela je ozbiljno sumnjati da joj nije vjeran, pa je pitala psihoterapeutkinju Deidre za savjet.

Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina:

"Ako je zaista bio na poslu, mislim da si unijela nepovjerenje i nesigurnost u vaš odnos sa stalnim optužbama, barem on to tako vidi. Ako ti se ne želi više javiti da će kasniti, trebaš razmisliti o svom pristupu. Reci mu da se osjećaš zapostavljeno i da želiš osvježiti odnos", odgovorila joj je Deidre putem The Sun portala.

Uhvatila partnera u preljubu - gola ljubavnica skrivala se u ormaru:

1/1
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
04:31 27.03.2021.

Najgore je što pn ne spava sa drugom, već sa drugim.

MO
montello
18:05 27.03.2021.

Nasao drugu

VI
vidum
20:26 27.03.2021.

Kasno dolazi kući jer ne želi zateći nepoznatog gosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije