Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

''Ne želim više biti tajni ljubavnik svoje djevojke, ali ona ne želi ostaviti supruga ni djecu'

Rekla mu je da su ona i suprug potpuno završili, da spavaju odvojeno i da su zajedno samo zbog djece.
18. ožujka 2021. u 22:59 1 komentara 2696 prikaza
Foto: shutterstock

- Mislim da me moja djevojka vara, sa svojim suprugom. Dosta mi je biti njezin tajni ljubavnik. Upoznali smo se prije četiri godine na poslovnoj konferenciji. Priznala mi je da je udana i ima troje djece, ali da nije sretna i da planira napustiti supruga - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Tada je krenula njihova afera, a on je bio sretan jer je mislio da će moći biti zajedno kada ostavi supruga. Rekla mu je da su ona i suprug potpuno završili, da spavaju odvojeno i da su zajedno samo zbog djece.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

- Prije dvije godine njezin je suprug dobio novi posao i sve se promijenilo. Bio je puno više u blizini, što je značilo da me mogla manje vidjeti. Nastavila je govoriti da me voli i želi biti sa mnom, ali rjeđe smo razgovarali. Bojim se da su se ponovno zbližili i spavaju zajedno. Ne želim prekinuti vezu i izgubiti je, ali isto tako ne želim zauvijek biti njezina tajna -  nastavio je.

- Moguće je da vas zaista voli i želi biti s vama. Ipak, nakon četiri godine, ona još uvijek nije prekinula svoj brak.  Pitam se koliko je ona uistinu predana vašoj vezi. Činjenica da je prestala pričati o napuštanju supruga veliki je znak da je sretna što vas je uspjela oboje zadržati. Možda je vrijeme da joj kažete da ako želi vezu s vama, to znači biti otvoreno zajedno, a ne iza muževih leđa. Ako to ne može, bolje potražite nekoga drugog - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Mamu oduševila sinova čestitika, a onda uočila što piše sitnim slovima:

Uh... Uhvatila partnera da je vara - zahvaljujući pametnom satu: 'Jedna obavijest je promijenila sve' Jeste li među njima? Prave štediše: Ovi horoskopski znakovi najbolje znaju s novcem Ležerno roditeljstvo Majka 7 djece: 'Uvijek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja im od 19:30 h više nisam dostupna!'
Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Iskren
Stanković oduševljen: Ovo je muškarac koji zna što hoće, a ne Milanović i Jandroković
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti