Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE OBAZIRE SE NA KOMENTARE

Suprug je puno teži od nje, a 'trolovi' tvrde da je s njim zbog novca: ‘Nemaju pojma, meni je stvarno zgodan!'

Tik Tok
07.10.2022.
u 12:30

Eva često na Tik Toku dijeli slatke trenutke iz njihovog obiteljskog života, a njezin profil ima gotovo 115 tisuća pratitelja

Kažu da prava ljubav ne poznaje godine i izgled, a jedan par živi upravo u skladu s tim motom. Eva Martz i njezin suprug James u sretnom su braku s dvoje male djece, no često dobivaju kritike na račun njegovog izgleda. Naime, James je puno teži od svoje supruge i 'trolovi' na internetu zbog toga im često ostavljaju komentare u kojima pišu da je Eva s njim samo zbog njegovog novca, piše The Sun.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Eva često na Tik Toku dijeli slatke trenutke iz njihovog obiteljskog života, a njezin profil ima gotovo 115 tisuća pratitelja. Međutim, posljednjih mjeseci našla se na udaru kritika jer ljudi vjeruju da je sa svojim mužem u braku zbog financijske dobiti. 

Iako nije rekla kako su se njih dvoje točno upoznali i započeli svoju ljubavnu priču, neki korisnici društvenih mreža čvrsto su uvjereni da s njene strane nema ljubavi i privlačnosti. No, Eva se oglasila pa je tako objasnila da surađuje s jednom modnom tvrtkom, te da nema potrebe od svoga supruga tražiti novce. Čak je i njezin suprug dodao da joj u posljednje vrijeme nije kupovao nikakvu odjeću, jer je ona uspješna i sve je zaslužila sama svojim radom.

- Ti 'hejteri' zaista nemaju pojma što govore. Meni je moj suprug presladak i zgodan i obožavam ga. Nemam nikakvih skrivenih namjera - rekla je u jednom od videa.

 

@evamartz42 #familymartz ♬ original sound - nostalgia central🎶

 

Unatoč tim tvrdnjama, par i dalje često uznemiruju kritikama na Tik Toku, no oni se pokušavaju ne obazirati na to. Tako je Eva, uzvraćajući 'trolovima', podijelila slatku snimku na kojoj su ona i James zajedno u krevetu, a u opisu je napisala da je spremna potući se s onim tko ga nazove 'debelim ili ružnim'. Ipak, neki korisnici su prepoznali njihovu ljubav i pružili im podršku.

- Važno je da je on dobar čovjek i da se dobro ponaša prema tebi. Živi život i zaboravi druge - napisao je jedan korisnik. 

- Lijepa osobnost nadmašuje izgled! - dodao je drugi. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Komentara 1

SV
sveznam1
13:48 07.10.2022.

zene uglavno imaju problema s logikom vidom ili necim trecem..npr ima ruznog lika kraj sebe upucava joj se lik koji je ljepsi od njega i nije joj nesto a upucava joj se lik koji je jednako ruzan kao i njen i ona mu kaze da je ruzan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije