Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKADA NIJE BIO SRETNIJI

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Instagram/@markbryan911
05.10.2022.
u 11:30

Svoj stil radikalno je odlučio promijeniti prije nekoliko godina, a njegova dnevna garderoba uključuje crvene salonke, karirane suknje i sezonske čizmice od brušene kože, koje kombinira s midi i mini pencil suknjama

Iako su muškarci u prošlosti nosili visoke potpetice, danas to baš i nije uobičajeno, te mnogi smatraju da bi njih trebale nositi samo žene. Međutim, njemački inženjer, Mark Bryan (61) nije jedan od njih. Naime, on gotovo svaki dan nosi suknju i štikle dok ide na posao, u grad, pa čak i kod kuće. 

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Inženjer robotike i otac troje djece Mark, na prvi pogled je običan čovjek, ali prije nekoliko godina napravio je pravu pomutnju na Instagramu, gdje ga sada prati više od pola milijuna ljudi. Svoj stil radikalno je odlučio promijeniti prije nekoliko godina, a njegova dnevna garderoba uključuje crvene salonke, karirane suknje i sezonske čizmice od brušene kože, koje kombinira s midi i mini pencil suknjama.

- Više volim suknje nego haljine. Haljine mi ne dopuštaju kombiniranje izgleda, dok me suknje čine muževnijim iznad struka, a rodno neutralnim ispod struka - objasnio je Mark koji inače i trenira nogomet. 

 

 

Njegova navika započela je kada je bio na fakultetu s bivšom djevojkom, s kojom je vježbao plesati u visokim petama. Tada mu je to brzo postalo sasvim normalno. Sada mu je podrška supruga koja je s njim 11 godina, i pomaže mu u odabiru odjeće, a kći često poželi posuditi njegove cipele. Svojoj djeci objasnio je da nema ničeg seksualnog u njegovu načinu sastavljanja dnevne garderobe i da se ne radi o tome da je njihov tata gay. Tvrdi i da je njegov trenutni stil inspiriran Meghan Markle.

- Uz muške hlače imate samo nekoliko mogućnosti i opcija boja: crna, siva, tamnoplava i smeđa, i nema hlača s printom. Uz suknje možete dodati crvene, zelene, svjetlije plave, cvjetne ili životinjske uzorke, a isto je i s cipelama gdje imate puno više stilova i vrsta potpetica. Zato obožavam žensku odjeću i ne vidim ništa neobično u svom odijevanju - rekao je. 

Priznaje da se susretao i s negativnim komentarima i brojnim kritikama, no, mnogi muškarci na poslu i na javnim mjestima priznaju da je Mark normalan tip, koji zna voditi zaista muški razgovor i koji se ponaša muški.

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍  

Komentara 12

DU
Deleted user
13:52 05.10.2022.

Budala je uvijek bilo samo ih se nije smatralo normalnim kao danas

BE
Berri
14:26 05.10.2022.

Vjerojatno mu to donosi novac. Ne vjerujem da uživa u štiklama, ali vjerojatno uživa u žačuđenim pogledima i u novcu koji dobije na račun svoje bizarnosti.

KO
konstanta
09:25 06.10.2022.

Zapravo i nje čudno. Škoti nose suknjice, Arapi one neke halje, crkveni oci također haljine, nekada su muškarci nosili visoke potpetice i loknave perike itd. Konačno žene nose hlače, košulje i kravate. I zašto se onda čuditi ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije