Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Stručnjakinja za čišćenje pokazala kako se zauvijek riješiti plijesni iz WC školjke

@CleanSnob
09.01.2022.
u 20:39

Treba vam samo tri stvari koje sigurno već imate kod kuće.

TikTokerica @CleanSnob redovito na svom računu objavljuje savjete za čišćenje i vođenje kućanstva, a nedavno je podijelila i super trik za čišćenje WC školjke od plijesni; za koji vam, kaže, trebaju samo tri stvari...

- Ako ste ikad dobro pogledali WC školjku nakon što ju duže vrijeme niste čistili, moguće je da ste primijetili da su se oko ruba počele stvarati crne točkice koje su zapravo plijesan - rekla je u svom videu, pa objasnila kako spriječiti njenu pojavu.

- Čak i ako se uporno vraća, riješiti ćete je se s malo ljepljive trake, octom i čistom krpom - kaže ona.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

U videu je pokazala kako prvo zatvori ventil za vodu, tako da se voda isprazni iz kotlića i iz školjke, krpom prebriše rub WC školjke da bude skroz suh, pa ga oblijepi ljepljivom trakom. 

@cleansnob Deep clean your toilet to stop mold #cleanwithme #cleantok #procleaners #cleaninghacks #viralvideo ♬ original sound - CleanSnob

- Pričekajte da sva voda ode iz školjke, a onda dobro ju osušite i zalijepite traku na rub - rekla je.

Nakon toga, Tiktokerica u kotlić ulijeva litru octa.

- Kad ulijete ocat, pustite da tako stoji 24 sata ako je moguće prije nego opet pustite vodu - dodala je, a većini je to imalo smisla jer se plijesan, kažu, i stvara u kotliću i na rubu školjke.

- Ja bih dodala i malo sode bikarbone koja se zapjeni i omekša svu prljavštinu - zaključila je jedna pratiteljica, no mnogi su se u komentarima pitali i kako će ostaviti ocat da djeluje čak 24 sata bez puštanja vode, prenosi The Sun.

Pasta za zube može se koristiti za čišćenje tenisica, pegle…

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar grof-simpa
grof-simpa
23:38 09.01.2022.

Citajuci ove mudra naputke strucnjaka, moj savjet nestrucnjka, kupite si novu skoljku i promjenite ju, jeftinije i brze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije