Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša iskustva

Što kad se ne možete opustiti u seksu?

Seks
Shutterstock
20.07.2014.
u 11:26

Za vas je puno važnije da vas on razumije nego da između vas vlada neponovljiva kemija.

Uživate u seksu, ali često osjećate pritisak da prvenstveno trebate zadovoljiti partnera te brinete zbog svog izgleda i zbog onoga što radite u krevetu.

Kod osoba iz ove kategorije, libido je obično prirodno nizak, ili su pak doživjeli neugodna seksualna iskustva u prošlosti. No procvjetat ćete ukoliko vam partner uspije vratiti seksualnu sigurnost.

VAŠ IDEALAN PARTNER... pažljiv je, strpljiv i emotivno inteligentan muškarac. Za vas je puno važnije da vas on razumije nego da između vas vlada neponovljiva kemija.

OBRATITE PAŽNJU NA... svoju potrebu da pretjerano kompenzirate. Zbog manje izražene potrebe za seksom, neki ljudi iz ove kategorije spavaju s puno partnera samo da bi drugima dokazali da uživaju u seksualnom činu. No, ako održavate seksualne odnose iz pogrešnih razloga, s pogrešnim ljudima, riskirate da se osjećate još bezvrednije.

Napravite stanku u seksu i radite na izgradnji samopouzdanja. Što se bolje budete osjećali, veće su šanse da ćete upoznati nekoga tko vas je vrijedan, ili da ćete poboljšati vezu u kojoj se već nalazite.

>>Nježni seks, cjelodnevni seks, seks u tišini - Evo načina da se zbližite

>>Vratolomije na plaži ili u autu? Savjeti za seks koji dobro zvuče samo u teoriji

>>Ako imate problema s orgazmom, ne brinite, u trendu je 'karezza seks'

Komentara 1

10
10ye
09:08 22.07.2014.

VAŠ IDEALAN PARTNER... pažljiv je, strpljiv i emotivno inteligentan muškarac. Za vas je puno važnije da vas on razumije nego da između vas vlada neponovljiva kemija.... No vašim maštarijama vlada sasvim drugačiji muškarac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije