Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad pođe po krivu

Vratolomije na plaži ili u autu? Savjeti za seks koji dobro zvuče samo u teoriji

tuširanje
Foto: Thinkstock
17.07.2014.
u 21:25

Ne postoji način da udobno uživate u seksu u automobilu, osim ako ne vozite tenk ili neku skupocjenu limuzinu.

Seks ispred ogledala možda zvuči uzbudljivo, ali velike su šanse da, umjesto da se usredotočite na partnera i uživanje, počnete razmišljati kako imate viška sala na trbuhu i o svim onim izgovorima zašto niste otišli u teretanu. Jednostavnije rečeno, ogledala vam mogu “začiniti” seks i učiniti ga uzbudljivim, ali isto tako i upropastiti uživanje.

Zajedničko tuširanje kao seksi uvertira je super, ali seks pod tušem teško je izvediv. Za početak, većina ljudi nema dovoljno veliku kadu koja bi vam omogućila da se opušteno prepustite strastima. Umjesto toga, vjerojatno ćete oboje morati stajati, što baš i nije seksi, a i prilično je iscrpljujuće. Osim toga, uvijek postoji mogućnost da se poskliznete.

Jedna od čestih seksi maštarija je predigra koja uključuje masažu uljem. Ono čini da koža sjaji i izgleda seksi, ali nažalost, ova ulja imaju grozan okus i čine da se osjećate kao da ste se satima znojili u sauni. Također, prouzročuje one čudne zvuke, poput vakuuma, svaki put kada se vaša tijela spoje.

Seks na plaži vjerojatno je jedna od najčešćih seksualnih maštarija. Ima nešto romantično i uzbudljivo u tome, ali pijesak može izazvati prave nevolje! Dok se nevaljalo upuštate u “akciju” na plaži, velika je mogućnost da će pijesak završiti i tamo gdje ne želite. Uostalom, pijesak stvara trenje, što može biti posebno neugodno.

Kućni video posebno je popularan u posljednje vrijeme. Iako kamera uzbuđuje mnoge, osim što postoji vjerojatnost da vaša snimka osvane negdje na internetu, postoji još razloga zašto to i nije dobra ideja. Vjerojatno vas i ne bi baš uzbudilo da sjednete i odgledate svoj videouradak.

Seks u vozilu mnogima djeluje uzbudljivo, posebno onima koji žele isprobati nešto novo. Zamislite situaciju da ste parkirali automobil negdje, prešli ste na zadnje sjedalo i tako uzbuđeni već deset minuta pokušavate pronaći pozu koja oboma odgovara i brzo ćete vidjeti razliku između teorije i prakse. Ne postoji način da udobno uživate u seksu u automobilu, osim ako ne vozite tenk ili neku skupocjenu limuzinu.

>>8 pravila uz koja ćete opet osjetiti seksualni vrhunac s partnerom

>>5 savjeta da dođete do orgazma svaki, ah, baš svaki put

Komentara 3

Avatar bumbo
bumbo
07:34 18.07.2014.

Hrđavom ku*** i dlake smetaju ;)

ZL
Zlaja7
07:50 18.07.2014.

Ovaj novinar ili novinarka je teski teoreticar! Ponesto je cuo od drugih, a ocigledno nije nista probao! Sex na plazi - na pijesku fakat ne valja, ali koliki je procenat pjescanih plaza? Na plazi je najbolji sex! Sex pred ogledalom - fantastican - volim ga i ja i voljele su ga sve zene sa kojima sam ga prakticirao! Filmski uradak - super - Ko to kaze da nije gust sa tom ili cak i drugom zenskom osobom gledat uradak i sexat se usput! Probajte! Za masazu uljem si u pravu, a u vozilu mi se ne svidja zato sto u vozilu nikad ne dajes niti dobijes puni tretman! Eto!

Avatar Azriel
Azriel
12:05 18.07.2014.

seks u autu je super, jedini je nedostatak, kaj u jednom trenutku vidiš hrpu manijaka kak ti bulje kroz šajbu. Fukodrom na Jarunu recimo. A o ostalome? seks na plaži na velikom kamenu recimo. I koji se bedak sexa na pijesku. A seks pod tušem, je težak jer voda ispere podmazivanje recimo. A ulja ima i sa okusom mentola npr. Tak da bi se novinar fakat mogao primiti posla, a ne teoretizirati o nečemu u čemu baš nema iskustva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije