Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Stjuard otkriva nevjerojatan razlog zašto nikada ne biste trebali piti kavu u avionu

shutterstock
04.12.2023.
u 09:30

'Činjenica da se spremnici rijetko čiste trebala bi vas najmanje zabrinjavati'.

Stjuard je otkrio da nikad ne bi popio kavu u avionu. I, nakon što smo čuli razlog, vjerojatno ne bismo ni mi. Član kabinskog osoblja, na internetu poznat samo kao Kevin, često koristi svoj TikTok (@ichbinvin) da otkrije sve o unutarnjem funkcioniranju zrakoplovne industrije. U nedavnoj objavi, Kevin je dao svoje mišljenje o nedavnoj temi na Redditu - o 'malim prljavim tajnama' putovanja zrakoplovom, prenosi Metro.

Jedan komentar na temu, od nekoga tko je tvrdio da je pilot, savjetovao je da se nikada ne pije kava jer se spremnik za vodu rijetko čisti. Kevin je ovo potkrijepio, dodavši još odvratniji razlog. 'Činjenica da se spremnici rijetko čiste trebala bi vas najmanje zabrinjavati', rekao je u videu koji je pogledan više od 164.000 puta, 'Za mene je oduvijek bio odvratniji način na koji stjuardese moraju čistiti posude za kavu'.

 

@ichbinvin #flightattendant #travel #airline ♬ original sound - keVin

'Iz bilo kojeg razloga, ne bismo trebali prazniti posude za kavu u odvode, nego u WC školjku', nastavio je, 'Kada uzmete lonac za kavu i ispraznite ga u WC školjku, da ne biste posvuda napravili veliki nered, morate se malo približiti WC-u. I zamišljam da postoji neka vrsta čestica, bakterija, bilo čega što se vraća izravno u posudu za kavu koja se vraća natrag u aparat za kavu'.

Ovaj problem nije vam važan ako ste otmjeni letač prve klase gdje obično postoji namjenski aparat za kavu.  Kevin je također upozorio turiste da, iako se veliki komadi smeća uklanjaju iz džepova na sjedalu ispred vas, ti prostori nisu temeljito očišćeni, pa 'posežite unutra na vlastitu odgovornost'. Tamo je pronašao je iskorištene pelene, maramice, kosu i omote 'svih vrsta'.

VEZANI ČLANCI: 

Kevinova upozorenja dolaze nakon što je druga TikTok stjuardesa, Esther, savjetovala da bacite bocu vode ispod kreveta svaki put kad uđete u novu hotelsku sobu. Razlog? Može vam pomoći da bez gledanja otkrijete krije li se netko ispod. Ako ne izađe s druge strane, preporučila je oprez.

Gubite stalno putovnicu? Stjuardesa ima sjajan trik:

Komentara 1

MO
montello
11:10 04.12.2023.

nisam, to znao dobro je sve znati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije