Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izigrao je njeno povjerenje

'Baš kad se naš seksualni život vratio na pravi put, otkrila sam suprugovu dugo čuvanu tajnu'

shutterstock
03.12.2023.
u 13:40

'Bila sam toliko sretna da se nisam ni zapitala što se promijenilo'.

Jedna je žena poslala anonimno pismo The Sun-u kako bi zatražila savjet od njihove stručnjakinje za odnose, Deidre. Rekla je kako, nakon što su dva desetljeća zajedno, njen muž ne može skinuti ruke s nje i da imaju najbolji seks ikad, ali nakon godina koje su proveli bez intimnosti. 'Pojavljuje se s novim donjim rubljem i igračkama za seks za mene i odvlači me u krevet bez obzira na doba dana. Počela sam se osjećati kao najseksi žena na svijetu', rekla je.

'Ali, saznala sam da se njegova novootkrivena strast podudara sa seks porukama između njega i četiri druge žene. Ne mogu vjerovati da bi me ovako izdao, a najgore je što ne misli da je učinio nešto loše', dodaje, 'Ja imam 48 godina, moj muž 52 godine i zajedno smo 25 godina. Imamo dvije odrasle kćeri. Pošteno je reći da je posljednjih nekoliko godina našeg braka bilo teško. Uz stalne svađe i bez seksa, dolazili smo do prijelomne točke'.

VEZANI ČLANCI: 

'Tada sam počela gubiti svaku nadu, niotkuda se nešto pomaknulo i činilo se kao da se čovjek za kojeg sam se udala vratio. Počeli smo se seksati čak pet puta tjedno', nastavlja, 'Bila sam toliko sretna da se nisam ni zapitala što se promijenilo. Zatim sam primijetila da mu je na telefonu iskočila Facebook poruka od druge žene'.

'Nisam mogla da ne pronjuškam, i ispostavilo se da je ona bila jedna od četiri žene s kojima je koketirao i čak je pisao što želi seksualno raditi s njima. Kad sam se suočila s njime, rekao je da sam blesava i kako je to bilo samo online, da se to ne računa kao varanje. Sada ga ne mogu gledati na isti način', priznaje razočarana supruga.

VEZANI ČLANCI: 

Deidre joj je savjetovala: 'Očito je prekoračio vaše granice i slomio vaše povjerenje. Iako neki ljudi vjeruju da slanje poruka drugim ljudima nije tako loše kao fizičko varanje, ipak može biti jednako bolno. Znajte da niste blesavi. Ako on to namjerno skriva i radi vam iza leđa, onda duboko u sebi zna da je izdao vaše povjerenje'.

'Ako namjeravate ovo prebroditi, on mora shvatiti koliko vas je povrijedio. Ponovna izgradnja vašeg odnosa bit će nemoguća ako ponovno ne uspostavite povjerenje. Posjednite ga i objasnite kako se točno osjećate. Ako je on pravi za vas, otvoreno će vas slušati i uzeti u obzir vaše osjećaje', dodala je.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:13 03.12.2023.

Žene nemaju grižnju savjesti kada varaju muževe dok su još poželjne. Ali krenu plakati kada dođu do godina kada suprug može spavati s mnogo mlađim ženama, a ona više nema toliko mogućnosti. Ispada da je onaj tko može mnogo birati uvijek na konju, bahat i bez empatije prema drugoj strani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije