Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumbijska \"faja\"

Stigla je nova era korzeta, a nose ih svi

Faja korzet
Cali Caliente Boutique
18.05.2012.
u 15:05

U sedamdesetim godinama prošlog stoljeća feministice su odbacile ovaj seksistički komad donjeg rublja...

U New Yorku se pojavio novi trend koji je potencijalno opasan za žensko zdravlje, pogotovo ako se nosi svaki dan.

Takozvana faja je triko koji funkcionira kao korzet i inače su ga koristili pacijenti nakon liposukcije. Podiže sve što treba podići na tijelu, konkretno grudi i stražnjicu te daje siluetu pješčanog sata. 

No, za razliku od popularnih velikih gaćica Spandex, koje je proslavila Bridget Jones, faja je preekstremna za svakodnevnu uporabu jer previše stisne tijelo.

Faja je originalno iz Kolumbije, gdje se koristi već više od 50 godina. Jean Pierre Velez, kolumbijski trgovac, New York Timesu je rekao da je prošle godine u SAD dostavio 47 posto više ovakvih modernih korzeta nego godinu prije. Proizvode se i za muškarce, a možete ih kupiti po cijeni od 20 do 70 dolara (od 100 do 350 kuna).

Možete čak i birati sastav tkanine, a vaša faja može biti napravljena od pamuka, lateksa ili lycre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije