Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Šokantna ispovijest: Žena sa 26 godina saznala da je kao beba oteta i da se vodi kao nestala osoba

Shuttershock
11.05.2021.
u 13:23

Uspjela je doznati da je njenu otmicu zapravo inscenirala njega biološka majka koja ju je zapravo prodala ljudima koje je do 26. godine smatrala roditeljima

Jedna je žena nedavno objavila video koji je mnoge TikTokere ostavio bez riječi, a u kojem je ispričala svoju nevjerojatnu priču kako je u 26-oj godini otkrila da je još kao mala beba - oteta!

Pod imenom @thebeardedmom 42-godišnjakinja je ispričala da je u već odrasloj dobi doznala da joj roditelji to zapravo nisu pa je, pretpostavljajući da je posvojena, odlučila potražiti svoju biološku mamu, prenosi Mirror.

- Imala sam 26 godina i možda po prvi put u životu bila sam skroz dobro; baš sam se trebala udati i zasnovati obitelj - objasnila je u svom viralnom videu s naslovom 'Kako sam doznala da sam oteta'.

@thebeardedmom

how I learned I had been kidnapped ##storytime ##realshit ##thisismylife ##nomoreshame ##kidnapped ##survivor ##fyppppppppppppppppppppppp

♬ original sound - bearded mom

Palo joj je na pamet, kaže, da bi svoju biološku mamu najbrže pronašla kad bi ona u policijskoj evidenciji imala nekakvu prijavu ili prekršaj, pa je u svom rodnom gradu nazvala šerifov ured. Šerif se, kaže, odmah zainteresirao za njenu priču, a kad mu je dala svoje podatke, nastao je muk - a onda je čula kako kaže da bi 'bilo najbolje da na trenutak sjedne...'

Tuga u obitelji pjevačice: Adele preminuo otac s kojim godinama nije razgovarala

1/6

- Tad mi je rekao da se još od 1980. godine vodim kao nestala - ispričala je. Postojao je, kako je ubrzo doznala, i spis o njenom slučaju, ali je odavno arhiviran i nije ga mogla dobiti da vidi detalje.

Ipak, kako TikTokerica priča u seriji od čak 15 video zapisa na ovu temu, uspjela je doznati da je njena otmica zapravo bila inscenirana od biološke majke koja ju je zapravo prodala obitelji u kojoj je odrasla.

Njezina baka, dodaje, nije znala ništa o prodaji i policiji je prijavila nestanak, a majka je također svima govorila da je dijete nestalo i da je vjerojatno oteta.

- Kasnije sam uspjela čak dogovoriti i susret s mamom što nije dobro prošlo - rekla je kratko u jednom od videa, a svi su brzo postali viralni, sa stotinama komentara i pitanja...

Žao mi je što ste to proživjeli i super se držite, svaka čast, drago mi je da ste danas dobro - poručili su joj pratitelji.

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: "Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera"

Komentara 1

MO
montello
19:50 11.05.2021.

uzasno veliki šok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije