Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Žena prestala koristiti britvicu za brijanje, ono što je našla kao zamjenu začudilo mnoge

TikTok
10.05.2021.
u 11:30

Video u kojem je pokazala što koristi je postao viralan - pregledan je više od milijun puta i prikupio je više od 213 tisuća lajkova.

Ako redovito uklanjate dlake s tijela, znate da ima nekoliko načina da to učinite, uključujući brijanje i depilaciju. No, jedna žena otkrila je kako ona to radi, pa metodom šokirala mnoge, prenosi Mirror.

Jules, koja se na TikToku nalazi pod korisničkim imenom @jules49of, objasnila je da je vidjela mnoge videe u kojima su mnogi tvrdili kako je brusni papir odličan za uklanjanje dlaka, ali i da ostavlja iznimno glatku kožu. Odlučila ga je isprobati i odmah se zauvijek odrekla britvice.

Znate li kako izgleda suha koža? I što je još važnije, kako je dovesti u ravnotežu?

1/4

- Gledala sam jednu djevojku na TikToku koja je pričala o brijanju nogu brusnim papirom. Koristila je onaj od 600 zrna. Odlučila sam i ja isprobati i nevjerojatno, koža je toliko mekana, odlično je! Stvarno djeluje - ispričala je Jules u svom videu.

Video je u međuvremenu postao viralan te je pregledan preko milijun puta i prikupio je više od 213 tisuća lajkova.

- Otkad sam se počela baviti stolarijom, i kao osobi sa super osjetljivom kožom, brusni papir postao je pravi blagoslov. Piling i uklanjanje dlaka? Da, molim - komentirala je jedna djevojka, dok se druga nije baš složila: - Znate li koliko sitnih rana radite na koži? Velika šansa za zarazu. -

@jules49of

New way to shave my legs! Thanks ##accountantsoftiktok ##lifehack ##shaving ##softskin ##hairremoval ##tryingnewthings ##saywhat ##noway

♬ original sound - user4357903546257
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije