Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
T-holder

Smetalo mu izvlačenje košulje iz hlača pa stvorio 'muške haltere’ - evo kako izgledaju

Muški halteri
Foto: T-holder
1/9
25.02.2018.
u 17:22

T-Holder svojevrsni su halteri koji sprečavaju izvlačenje košulje iz hlača, a sada testiraju i žensko izdanje - W-Holder

Nakon što je, frustriran što neprestano mora popravljati košulju uvučenu u hlače, 2015. godine odlučio riješiti problem mnogih muškaraca izumivši T-Holder, mladi izumitelj Nick Vene odlučio je isti problem riješiti i svim ženama.

Njegov T-Holder, koji podsjeća na ženske haltere, a sastoji se od elastičnih vrpci koje se navuku oko noge i pričvrste za košulju kako se ne bi izvlačila iz hlača, osvojio je gotovo cijelo europsko tržište, a nakon potražnje za istim proizvodom u ženskoj verziji, Nick je odlučio ispuniti želju i pripadnicama nježnijeg spola.


– Krajem kolovoza počeli smo proizvoditi i W-Holder jer je potražnja žena bila nevjerojatna. Ovo je svakako bio najveći izazov u mojoj karijeri jer uvijek težim savršenstvu. Naša je zadaća stvaranje nečega što je s jedne strane korisno, a s druge elegantno i seksepilno. Pokušali smo s brojnim različitim dizajnima, stilovima, tkaninama i stalno smo ispitivali na tržištu koja je od opcija najbolja – otkrio je 22-godišnji Nick, inače student ekonomije iz Ljubljane. 


 

 

– Cijeli sam život bio sportaš, trenirao sam odbojku, ali onda sam otkrio pravu strast prema poduzetništvu i kreativnim idejama. To mi zapravo nije posao, nego velika strast i hobi – kaže Nick, koji je svoj novi izum, W-Holder, doveo do konačne faze razvoja. 


– Petnaest dama već je testiralo svoje W-Holdere i s nama će dijeliti povratne informacije do prve polovice ožujka. Ovisno o njihovim iskustvima korigirat ćemo proizvod i započeti pripremati treću kampanju koja će svjetlo dana vjerojatno ugledati u travnju – poručio je Nick, koji naporno radi i na distribuciji. Njegovi su proizvodi osim na Amazonu dostupni i u Tajlandu, Francuskoj i baltičkim zemljama. Izrazito je ponosan i sretan što je prvotna, muška verzija ovog proizvoda odlično prihvaćena.


– Imamo više od 6000 tisuća muškaraca koji su zadovoljni kupci naših proizvoda. Dojmovi su odlični, muškarci ga vole i ne mogu bez njega na posao. Lijepo je dobiti 50 narudžbi na dan, ali najljepša je pozitivna povratna informacija. To me motivira da budem još bolji. Za sada se najviše prodaju u Americi, a naručuju ih i kupci iz Kanade, Meksika i Europe – kaže Nick.

Ključne riječi

Komentara 5

DA
DarthVader
18:22 25.02.2018.

Prava pederska stvar. Znam da s tim riskiram karton. Ali je jace od mene.

Avatar Mr_T
Mr_T
17:44 25.02.2018.

Ovo nije ništa novo i već postoji na tržištu za muškarce proizvod za košulju.....

Avatar kristijan.1977
kristijan.1977
04:49 26.02.2018.

Definitivno se muškarci pretvaraju u Žene OMG :-O

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije