Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna novost

Muški halteri iz Slovenije postali su hit u Americi, evo što o njima kažu naši celebrityji

halteri
Foto: Facebook
1/6
08.02.2017.
u 14:28

Nezadovoljan kako mu košulja stoji u hlačama, a ne nalazeći na tržištu ništa što bi pomoglo, Nik Vene 2014. godine dolazi na ideju o stvaranju T-Holdera

O njegovu izumu pisali su Tech Insider UK i Business Insider UK, a kako i ne bi kad se radi o genijalnoj inovaciji. Nik Vene, 21-godišnji student ekonomije iz Ljubljane, osmislio je odličan modni dodatak za sve muškarce koji vole nositi košulje, ali ih ne vole neprestano popravljati.

Ideja je nastala potkraj 2014. kada je Nik, frustriran što neprestano mora popravljati košulju uvučenu u hlače, odlučio riješiti problem i muškarcima olakšati odijevanje. Proizvod izgledom podsjeća na ženske haltere, a sastoji se od elastičnih traka koje se navuku oko noge i pričvrste za košulju kako se ne bi izvlačila iz hlača.

I po 50 narudžbi dnevno

– Završavam treću godinu Ekonomskog fakulteta u Ljubljani. Cijeli sam život bio sportaš, trenirao sam odbojku, ali onda sam otkrio pravu strast prema poduzetništvu i kreativnim idejama. To mi zapravo nije posao nego velika strast i hobi. Na ideju sam došao kad mi košulja nije stajala kako bi trebala. Napravio sam malo tržišno istraživanje i shvatio da ne postoji ništa što bi riješilo moj problem. Zato sam se odlučio napraviti nešto svoje i tako se dogodio moj prvi proizvod, T-Holder. Nakon godinu dana isprobavanja različitih prototipova, stvorio sam idealan model i lani u veljači pokrenuo kampanju kako bih prikupio početni kapital. Naši su proizvodi izrazito udobni. Kupac samo treba poslati mjere kako bismo mogli napraviti model koji će mu savršeno pristajati – kaže mladi poduzetnik.

Početkom 2016. dogodilo se, kaže Nik, pravo čudo kada su novom kampanjom oduševili tržište. Tim im se sastoji od osmero ljudi koji uključuju osnivača, tri krojačice, dva grafička dizajnera, tiskara i računovođu.

– Imamo više od 6000 tisuća muškaraca koji su zadovoljni kupci naših proizvoda. Dojmovi su odlični, muškarci ga vole i ne mogu ići bez njega na posao. Lijepo je dobiti 50 narudžbi na dan, ali najljepša je pozitivna povratna informacija. To me motivira da budem još bolji. Zasad se najviše prodaju u Americi, a naručuju ih i kupci iz Kanade, Meksika i Europe – kaže Nik.

Proizvod T-Holder može se kupiti na njihovoj internetskoj stranici po cijeni od 35 dolara. Mladi biznismen nada se da će ove godine steći diplomu, ali i proširiti poslovanje. 
– Poboljšali smo naš prvi T-Holder i nastao je S-Holder, kojim smo u 14 dana postigli impresivnu prodaju. Imam u planu i tri nova proizvoda – zaključio je.

- Izgledaju kao dio opreme za jahanje konja. Vjerujem da je korisno, ali to je više nešto što bih kupio frendovima iz zafrkancije nego nešto što bih nosio - kaže glazbenik Filip Dizdar.

- Ne izgledaju tipično “muški”, ali mogli bi pojednostaviti nošenje košulje. Dobro bi mi došli za plesne probe za “Tvoje lice zvuči poznato” da sve ostane “na mjestu” - veli Bojan Jambrošić.

- Napokon! Ti su tregeri neophodan, svrsishodan predmet. Napokon će muškarac izgledati funkcionalno izazovan, ne samo drugima već i samom sebi, što je u konačnici i najbitnije za sreću u današnjem svijetu. Da sam jedan od pionira muških haltera, kao potvrdu šaljem fotografiju s prvim prototipom haltera 2005. godine iz Njemačke - oduševljen je Mario Petreković.

>>Mario Petreković: Na muriji sam propjevao, vrijeme je za šlagere​

>>Sjajni Filip Dizdar kao Louis Armstrong oduševio kolege

Komentara 11

Avatar Azriel
Azriel
17:02 08.02.2017.

o moj bože. Ode sve u krasni..... Mada, nekad davno, muške sokne(čarape malo iznad gležnja) nisu imale gumice. Pa su muškarci na listovima nogu imali nešto što izgleda kao halteri. No ovo nema veze sa tim. Ali ima veze sa feminizacijom muškaraca. Jbt muškarac mora biti muškarac, A ne osoba sa halterima.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:46 08.02.2017.

jel to za vodoinstalatere namjenjeno?

Avatar Ledeni
Ledeni
14:46 08.02.2017.

Pederski je novi cool.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije