Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Školski zadatak ovog dječaka sve je nasmijao: 'Mala legenda u nastajanju'

U kreativnost naših najmlađih ne treba sumnjati, a sada je još jednom dokazana.
04. listopada 2020. u 07:00 24 komentara 95119 prikaza
Foto: Reddit

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit još prošle godine osvanula je objava koja je mnogima izmamila osmijeh na lice. 

Školski zadatak kojeg je mališan dobio bio je da od pomiješanih slova sastavi riječ, a on ju je brzo i pronašao i izazvao lavinu komentara. Riječ koju je trebao pronaći bila je ''škola'', ali to nije ono što je on sastavio.

Mali kreativac napisao je ''Laško'' time pokazavši da ne razmišlja poput ostalih. Komentatori su se slatko nasmijali i pretpostavili kako netko u njegovoj obitelji uživa u ovom pivu pa je tako dječak često čuo tu riječ.

 | Autor : Reddit Foto: Reddit

Upoznajte Lea, tinejdžera koji je sa samo 14 godina otvorio vlastitu tvrtku:

– Mala legenda u nastanku – jedan je od komentara, a drugi su rekli i kako se nadaju da su mu u školi priznali riječ budući da je ipak točno ispunio zadatak.

Dječaci u školi u Španjolskoj uče obavljati kućanske poslove poput peglanja i kuhanja:

1 / 8
Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Zabavno Ubijte dosadu jednom zagonetkom: Možete li pronaći telefon u ovom neredu?
SNAGA PRIRODE
VIDEO Pješčana oluja progutala grad u Kini: Pogledajte nadrealne prizore
One Minute Sculptures
Cijenjeni umjetnik
Erwin Wurm u Laubi: Budite dio uzbudljivog umjetničkog događaja u Zagrebu
  • vabriga:

    Vratili su se natrag gdje smo mi bili pedesetih godina. Naime ako niste znali nas su u školi učili isto to te kako popraviti osigurač, glačalo i rešo! Dječaci su učili čak i plesti te sašiti gumb i slično Svi ... prikaži još! smo učili sve kučanske poslove. Danas mi to dobro dođe. Integrali, derivacijeli i faktorjeli mi nisu nikada u životu trebali!

  • Archangel711:

    Sa ponosom mogu reći da moj klinac od 11g sam zna složiti 15 jela uključujući gulaš, tortilje,.roštilj(od pripreme marinade, paljenja vatre) .Strahota koliko su današnja djeca ovisna o drugima

  • Deleted user:

    Ne smo u Španjolskoj nego u puno država. Kod nas se nekada taj predmet zvao domaćinstvo.