Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznajte

Sanjate da vas partner vara, prekida s vama ili umire? Evo što to točno znači

Shutterstock
12.11.2020.
u 14:30

Saznajte što ti snovi znače kako si ne biste nepotrebno stvarali stres.

Gotovo svi ljudi, dok su u ljubavnom odnosu, imaju snove kako prekidaju s partnerom, kako se svađaju i slično - uglavnom nešto negativno. Jutro nakon počinje preispitivanje što ako je to istina, znače li nešto ti snovi i kako se dalje ponašati. U ovom tekstu možete saznati na što takvi snovi upućuju i ima li razloga za brigu.

Sanjate da ste prevareni
Ovo je jedan od najčešćih snova, a uglavnom ukazuje na to da ste nesigurni. Bojite se napuštanja, osjećate se zanemareno ili imate nisko samopoštovanje - jedan od ova tri razloga.

Sanjate da ste vi ti koji varate
Najčešće se iza ovakvih snova krije zanemarivanje partnera i osjećaj krivnje zbog istog.

Osoba prekida s vama
U snu se borite objasniti osobi da ta odluka nije ispravna, ali imate osjećaj kao da vas ne čuje. Budite se loše raspoloženi i potreseni, ali nema razloga za to - ovaj san obično ukazuje na nešto pozitivno. Znači da poduzimate sljedeći korak u vezi, započinjete nešto novo i uzbudljivo, poput kupnje kuće, vjenčanja ili ste jedno drugom rekli 'volim te'.

Zahvaljujući Facebook grupi ovaj fotograf uspio je pronaći bakicu koja prosi u centru Zagreba i vratio joj je osmijeh na lice 😍❤️

Očekivanje djeteta 
Ako ne želite dijete u bliskoj budućnosti, tada znate koliko ovaj san može biti zastrašujući. Međutim, značenje iza toga je prilično lijepo. Sanjanje o djetetu povezano je s novim idejama i kreacijama u vašem životu, prenosi Daily Mail.

Smrt partnera
Ako ste ovo sanjali u posljednje vrijeme to znači da se plašite gubitka te osobe jer ste jako vezani. Ponekad, ovisno o situaciji, ukazuje i na to da se vaša draga osoba promijenila i da vam više ne odgovara.

Partner vas pokušava ubiti
Sanjati da vas netko pokušava ubiti je zastrašujuće, pogotovo kada je u pitanju vaš partner koji vas želi povrijediti. Međutim, ovaj san obično znači da se bojite nečega što pokušavate izbjeći u stvarnom životu. Obratite pažnju i osvijestite to.

Saznajte što znače seksualni snovi koje nerijetko imate:

1/5

Komentara 2

MO
montello
17:58 12.11.2020.

varaju svi

LI
liliZG
16:24 12.11.2020.

Majko božja bistrička,.... jel to Astro ili VL????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije