Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Razmišljam da započnem vezu iza leđa svoje supruge, je li to pogrešno?'

shutterstock
02.10.2021.
u 20:59

Razgovarali su o razvodu, ali brinu se da bi to bilo traumatično za djecu.

- Tri godine moja supruga i ja živimo kao da smo cimeri, pa bi li započinjanje nove veze zaista bilo toliko loše? Imali smo buran početak nakon što smo se upoznali u teretani prije devet godina. U roku od tri mjeseca smo se uselili zajedno, a vjenčali se nakon godinu dana - napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Bila je sretna i draga, a njihov odnos bio je pun strasti - seksali bi se barem pet puta tjedno. No, sve se promijenilo nakon rođenja trećeg djeteta. Stalno su se svađali, a sada spavaju u odvojenim sobama. sami kuhaju obroke i međusobno šalju kalendarske pozive za organiziranje dječjeg rasporeda. Razgovarali su o razvodu, ali brinu se da bi to bilo traumatično za djecu.

- Jedna od mojih kolegica na poslu primijetila je da neko vrijeme nisam bio dobro i ponudila je da me izvede na piće. Na kraju smo razgovarali satima i povezali se zbog ljubavi prema putovanjima. Nisam mogao a da ne pomislim koliko sam je želio poljubiti, ali nisam. Moja je žena jednom prilikom u svađi rekla da više nikada neću vidjeti svoju djecu ako ikada otkrije da sam varao - nastavio je.

Od tada je on proveo puno vremena sa svojom kolegicom. Zaljubili su se jedno u drugo, ali čuvaju fizičku povezanost dok ne postanu par. Zna da je šuljanje iza leđa njegove supruge pogrešno, ali ne želi riskirati da je uznemiri. Sada se pita je li naivan u razmišljanju da bi mogao imati taj odnos u tajnosti dok se ne rastanu.

- Ove stvari imaju običaj izaći na vidjelo i sumnjam da bi vaša žena imala razumijevanja, unatoč okolnostima između vas dvoje. Uvijek je najbolje ostati zajedno ako možete riješiti probleme. No, ostanak u nesretnoj vezi može biti vrlo štetan za djecu koja se uhvate u unakrsnoj vatri. Ako ste sigurni da za vaš brak nema budućnosti, najbolje je biti iskren. Recite svojoj ženi da ste upoznali nekoga prije nego nastavite dalje - odgovorila mu je stručnjakinja.

Stiže novi zakon u struji, evo koje su promjene za kućanstva:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:19 03.10.2021.

pokusaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije