Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrozio mnoge

Žena ostala u šoku: 'Na medenom mjesecu, moj suprug snimao je drugu djevojku na plaži'

TikTok
30.09.2021.
u 13:29

Iako je mislila da je snimao nju, kada je pogledala video shvatila je da je zapravo zumiran na djevojku iza nje.

Korisnica TikToka @thicctok5280 pregledavala je fotografije i videe sa svog medenog mjeseca i otkrila kako je njezin novopečeni suprug snimao drugu djevojku u bikiniju umjesto nje.

Naime, kako piše Mirror, u videu se vidi korisnica kako hoda u moru dok njezin suprug snima okolinu. U jednom trenutku zumira video, ali ne na svoju suprugu, već na mladu djevojku iza nje koja je pozirala u bikiniju. Čak i kada se ona makne iz kadra, njezin suprug nastavlja snimati ovu djevojku.

@thicctok5280

##married ##men ##husbands ##dadsoftiktok ##momsoftiktok ##florida ##maincharacter

♬ Paradise - Bazzi

"Pogledala sam video svog supruga s našeg putovanja u Floridi prošli tjedan. Mislila sam kako me želi snimiti pa sam se približila i dala mu nekoliko poza, dok nisam primijetila koga je stvarno snimao”, objasnila je.

Otkako je objavila video, korisnici društvenih mreža ostali su zgroženi i počeli joj govoriti da je vrijeme za rastavu. “On snima djevojku bez njenog dopuštenja, što je naravno povrijedilo vaše osjećaje, ali ne mislite li da je to čudno?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Nadam se da je ovo šala jer ja bih bila solo nakon ovoga.

Ipak, žena iz videa branila je svog supruga: “Smirite se, ovo je samo šala! Snimao je uokolo i ona je jednostavno bila iza mene. Moj suprug me neizmjerno voli!”

Rebel Wilson izgubila više od 30 kilograma, sada je inspiracija svima: "Predivna ženo, hvala ti za podršku"

1/6
Ključne riječi

Komentara 5

LI
Lisac
08:26 02.10.2021.

Ha ha zaklonila mu je pogled kolika je

ZL
ZlySrbinn
23:10 30.09.2021.

Pametan covik.... Mislim helloooo

ZH
zeljko.hajster
19:27 03.10.2021.

treba vidjet kak on izgleda pajcek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije