Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mama, dobro sam'

Tražio je način da mami javi da je dobro, a onda je taj znak promijenio sve...

Jonathan Kubben
Foto: Instagram
1/4
25.07.2017.
u 07:08

Tražio je način da mami javi da je dobro, a onda je taj znak promijenio sve...

Dvadesetsedmogodišnji Jonathan Kubben Quiñonez napravio je ono što se rijetki usude. Ostaviti sigurnost svog doma, sigurnost radnog mjesta konzultanta u Bruxellesu, dao otkaz i krenuo na put po svijetu. Zato je prodao sve što je imao. 

Za svoju prvu destinaciju odabrao je Kubu jer ju je htio posjetiti dok je još onakva, "Castrova". Kada je došao na Kubu shvati je da je pristup internetu jako ograničen, pozivi u inozemstvo jako skupi, a on je morao naći način da svojoj majci, Meksikanki u Belgiji, javi da je dobro.

Napravio je natpi s "Mom, I`m fine ( Mama, dobro sam)  i drži ga na svakoj fotografiji koju "uhvati" na svom putu u obilasku raznih destinacija. Fotografije objavljuje na Instagramu, a uskoro je taj njegov natpis postao njegov prepoznatljiv, zaštitini znak koji mu je donio i preko 38 tisuća obožavatelja na Instagramu u samo dva mjeseca. 

" Bez obzira koliko imate godina, ako imate mamu Latinku, morate naći način da joj javite da ste dobro, posebice ako ste  ljubitelj adrenalina i avantura kao ja", napisao je na svom Instagram profilu. Ovo jemoj način, dodao je. A taj njegov način donio mu je osim putovanja i uživanja u raznim svjetskim destinacijama, i posao iz snova: Putuje i širi mrežu sponzora koji prate njegov put. 

Na proputovanju kroz Indonetziju pridružila mu se i njegova majka i postala na kratko backpackerica. Iako je bila uz njega, njihova zajednička fotografija također je bila uz natpis Mama, dobro sam. I dva velika osmijeha na licu. 

Jonathan Kubben
1/27

 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
08:34 25.07.2017.

a onda je taj znak je promjenio sve: Umjesto da se javi mami, javio se pokojnom tati. Umjesto da dobiju njegovu poruku preko TV-a, pročitali su je na radiju, umjesto da ujutro na istoku svane sunce, na jugu je svanoo jupiter, umjesto da voda isparava na 100°C pri atmosferskom tlaku, ona pjeva blues sa Lidijom Bačić kroz prkno. Promjenilo se doslovno sve što ste do sada znali..... kakv glupi naslov.. uopće ne želim pročitati članak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije