Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Priznala je da me prevarila i više joj ne vjerujem. Ne mogu je ostaviti, ali ne mogu ni živjeti s njom'

Nakon što je slučajno otkrio da ga je žena prevarila više joj ne može vjerovati. Ne želi je ostaviti, ali jednako tako i ne može živjeti s njom, a za savjet je pitao terapeutkinju.
17. srpnja 2019. u 20:41 9 komentara 18738 prikaza
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac je sasvim skučajno otkrio da ga njegova žena vara. Obećala mu je da se više neće ponoviti, ali on joj ne vjeruje. Za savjet je pitao Deidre, terapeutkinju s portala The Sun.

Seks ljubavni problemi 'Riskiram sve zbog seksa sa ženinom sestrom. Ali ne mogu prestati'

"Imam 41 godinu, a moja žena će uskoro napuniti 40 i ima sina iz prijašnje veze. Ona i ja nemamo djece, ali sam mislio da smo bez obzira na to sretni."

Počeo je primjećivati kako mu žena sve kasnije dolazi kući s posla pa joj je jednom prilikom pogledao mobitel i pronašao zanimljivu poruku.

"Vdio sam da se dopisuje s kolegom i dalo se naslutiti da će uskoro imati seksualne odnose. Pitao sam je o tome i priznala je da me prevarila, ali je rekla da se neće ponoviti i molila me za oprost. Sada joj više ne vjerujem. Osjećam se kao da je ne mogu ostaviti, ali jednako tako i ne mogu živjeti s njom."

Deidre mu je savjetovala: "Oboje morati otkrili razlog zašto je došlo do prevare. Ako zajedničkim snagama radite na boljem braku, s vremenom ćete i steći povjerenje. Postoje li možda neki problemi koje još niste riješili? Možda želite razgovarati o vlastitoj djeci."

Između dvije vatre 'Prevario ju je toliko puta da sam prestala brojati. Želim joj reći za koga se udaje'

Pogledajte koliko dobro muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji
 • prajdali100:

  Čovječe ne vjeruj ženi koja vara ! Ili laže, svejedno je.

 • Avatar magarac.jozo
  magarac.jozo:

  ima jedan vic s Mujom.... odvali Mujo Fati šamar, ona zanauče " zašto bolan Mujo?"... Mujo razmisli pa kaže " dobro ti znaš zašto"... 😁

 • Jahutockakom:

  Joj koje vi gluposti prenosite,te clanke iz Suna,na razini "Dragi Lastane..bla,bla,bla".. Nekad respektabilna novina, danas ste sund i zutilo