Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Prirodni dezinfekcijski proizvodi pogodni za osjetljivu kožu, djecu i okoliš

50 % popusta od 11. 6. do 17. 6. Požurite i kliknite!
11. lipnja 2021. u 08:00 427 prikaza
VADESEPT
Pogledajte galeriju 1/6

POŽURITE I KLIKNITE!

VADESEPT | Autor :

Dezinfekcija površina

VADESEPT | Autor :

VADESEPT 110

Vrhunsko profesionalno sredstvo za dezinfekciju i čišćenje površina, sa širokom primjenom. Ne sadrži klor, alkohol, fenole, aldehide ili amonijeve spojeve, nema mirisa i stoga je izuzetno praktično za primjenu. Od sada je dostupno i u vašim domovima.

Dezinfekcija i čišćenje kupaonica i kuhinja

VADESEPT | Autor :

GIANT

Giant velikan za top zadatke u vašim poslovnim prostorima ili vašem domu. Kao i uvijek kod nas ovo sredstvo primarno dezinficira sve površine, ali Giant isto tako i kvalitetno čisti. Gustoća same tekućine omogućuje bolje prijanjanje uz površine i dozvoljava sredstvu duže djelovanje. Nevjerojatno efikasno rješava sve zadatke pred sobom. Svoju primjenu pronaći će idealno u kupaonama i kuhinjama. Rješava do 99,99 % svih bakterija, nema alkohola, fenola, adehida, klorina ili amonijevih spojeva... stoga nema ni neugodnog mirisa!

Dezinfekcija ruku i kože

VADESEPT | Autor :

VADESEPT LOSION

Losion za dezinfekciju i čišćenje ruku i kože. Losion sadrži prirodne ekstrakte kamilice i aloe vere te je prilagođen čišćenju osjetljivijih ruku i kože. Štiti kožu i spriječava prekomjerno isušivanje jer ne sadrži alkohol.

Dezinfekcija zaštitne maske

VADESEPT | Autor :

VADESEPT CM

Vadesept CM za dezinfekciju maske. Vrhunski praktičan i nevjerojatno efikasan. Ovaj mali sprej držat će vas sigurnima gotovo 7 sati nakon primjene. Platnene perive maske time će biti dodatno zaštićene, a možete primijeniti po želji i na jednokratne maske kako bi pojačali nivo sigurnosti i zaštite.

Higijena stopala i obuće

VADESEPT | Autor :

VADESEPT S3

Proizvod za potpunu higijenu stopala i obuće efikasno odstranjuje neugodan miris nogu i obuće, a posebno odabrana kombinacija sastojaka

Pomaže higijeni i apsolutnoj čistoći prstiju, nokata i stopala. Olakšava, odnosno sprječava probleme kože na stopalima. Djeluje blago antiseptično. Održava stopala svježim čitav dan. Jednako tako produljuje vijek obući.

U slučaju da želite naručiti proizvode telefonskim putem:

01/ 560-2697, 099/602-9300

Ivana Paradžiković
Novi izazovi
Pogledajte koji je prvi javni angažman Ivana Paradžiković odradila nakon odlaska s Nove TV
Renault Twingo
DOBRA ODLUKA
Nakon dugo vremena sjela u auto i oduševila se