Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stres za dobro jutro

Premalo sna i gužva na putu do posla krivci za jutarnje neraspoloženje

san
Apollonia
05.02.2010.
u 18:00

Više od polovice ukupnog broja ispitanika i čak 73 posto ispitanika između 18 i 24 godine odgovorilo je da su jako loše raspoloženi zbog premalo sna ujutro, 25 posto ispitanika u pojam ubija putovanje do posla, a 17 posto njih to što im je pred nosom pobjegao vlak ili autobus.

Devet od deset mladih Britanaca budi se loše raspoloženo, a recept za uklanjanje neraspoloženja je, sudeći prema posljednjim anketama, prilično jednostavan - tek sunčan dan i doručak u krevetu.

Premalo sna, pa čak i previše sna te gužva na putu do posla glavni su razlozi za jutarnje neraspoloženje. Više od polovice ukupnog broja ispitanika i čak 73 posto ispitanika između 18 i 24 godine odgovorilo je da su jako loše raspoloženi zbog premalo sna ujutro, 25 posto ispitanika u pojam ubija putovanje do posla, a 17 posto njih to što im je pred nosom pobjegao vlak ili autobus.

A da je teško biti dobre volje i kada u kući ponestane mlijeka, potvrdilo je 15 posto ispitanika. Posebno stresna jutra imaju obitelji s djecom.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
18:49 05.02.2010.

ne nego premale plaće.

AD
adolf2
20:01 05.02.2010.

ne samo plače, nego i nedostatak jutarnjeg sklada prilikom buđenja...sjeća li se itko pojma \"zornjak\", što je to..???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije